Emre sonuçtan hiç memnun değil

Fenerium Formada Logo Problemi

14 Haziran 2024 23:22

Merhabalar, ismim A****. 14/06/2024 tarihinde Ankamall AVM Ankara'dan 1 adet sarı forma aldım 1350 TL'ye, fanatik Fenerbahçeli eşime Babalar Günü için. Görsellerde Türk bayrağı olmasına rağmen aldığım formada bayrak çıkmadı. Eşim bana replika ürün muamelesi yaptı ve böyle bir günde gerçekten de mağdur oldum. 2 vasıta değiştirerek gittiğim Fenerium beni üzdü. Daha önce de bu tarz problemler yaşanmış ve mağaza çalışanları isteğe göre bayrak logosunun basımını yaptıklarını dile getirmişler farklı Fenerium'larda. Beni arayıp da 'Mağazamıza gelmeniz halinde bayrak logosunu basabiliriz' diye bir yaklaşım içinde bulunmayın lütfen. Herkesin zamanı değerli, tekrardan gitme gibi bir imkanım yok. Ona göre lütfen problemle ilgilenin ve mağduriyetimi giderin. Şimdiden teşekkür ederim. İyi bayramlar dilerim.

26 Haziran 2024 11:29 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba;Mağaza yetkilimiz taraftarımızla görüşerek sorunun çözülmesi için destek vermiştir. Taraftarımızın anlayışı için Teşekkür ederiz.Sağlıklı Günler Dileriz.

Emre
26 Haziran 2024 16:02

Hiçbir çözüm falan yok parasıyla bizim terzi Şakir de basıyor, Türk bayrağını formaya. Resmen insanları kandırmaca. Türk bayrağını goster, teshirde reklam da ama Almaya gidince parayla bayrak satıyorsunuz resmen yazık bunca gönül vermiş taraftara insanları pişman ediyorsunuz

Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Fenerium Mağazasından Alınan Formanın Baskısı Sürekli Sökülüyor Ve Çözüm Sunulmuyor

Belgin
08 Ağustos 10:15
Burak sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2023 22:12
"Merhaba, bu şikayetimden sonra çağrı merkezi benimle iletişime geçti, konuyla ilgili değişimi istediğim mağazadan yapabileceğimi ve konuyla ilgili gerekli uyarıları yapacaklarını iletti. İlgisi için çağrı merkezine teşekkür ederim. Bugün Mall Of İstanbul'a gittim değişimi direk yaptılar ilgileri ve çok güzel iletişimleri için mağaza çalışanlarına teşekkür ediyorum."
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 11:35
Fenerium Fenerbahçe Çubuklu Forma Deforme
Fenerium Fenerbahçe Çubuklu Forma Deforme
Aysun sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 20:16
"Çok ilgililerdi, hemen dönüş sağlayıp problemimizi çözdüler. Teşekkür ederiz"
Fenerium Türk Bayrağı Eksik Forma
Fenerium Türk Bayrağı Eksik Forma
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
02 Ocak 2024 16:44