Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 20:21

Son kullanma tarihi 2025 yılı olan Farmina N&D marka tavuklu narlı yetişkin kedi maması daha önce aldığım aynı marka aynı içerikli mamalardan renk tonu ve büyüklük açısından farklı çıktı. Mama parçaları daha açık renkte ve daha dağılabilir yapıda. Eski mamalar daha sert daha koyu renkte mama kabında biraz daha yağlı görüntü bırakacak şekildeydi. Kedim son mamayı yemiyor. Koklayıp uzaklaşıyor. Firmayla telefondan da mailden de iletişime geçtim. Mamanın ham madde kaynaklı dönem dönem farklı renkte üretilebileceğini söylediler. Kedim mamayı yemedi bunun için de kedilerin stres vb. Durumlarda lezzet algılarında farklılıklar olduğunu bu yüzden yememiş olabileceğini söylediler. Kedim sabahında yediği ( daha önceden aldığım aynı marka aynı içerik) mamayı nasıl bir öğün sonra yemeyi reddedebilir? Yeni mamayla beraber lezzet algısının değişmesi nasıl bir tesadüf?
Mama fiyatları gün geçtikçe hızla artarken elimde 10 kg kedimin yemediği mama ile kaldım sorunumun çözümü adına herhangi bir adım atılmadı.

10 Eylül 2024 14:34 (Şikayetten 18 saat sonra)
Ayşe
Ayşe
14 Eylül 2024 08:05
Farmina - N&D Mama N&D Tavuklu Narlı Az Tahıllı Yetişkin Kedi Maması Renk Farkı

Firma mailime de buradaki şikayetime de aynı cevapları veriyor. Numune aldıklarına ve inceleme yapıp gerçekten tatmin edecek bir cevap vereceklerine asla inanmıyorum. 10kglık paketle 5kglık paketteki mamalar birbirinden farklı. 2 gün önce aynı site üzerinden nd tavuklu narlı az tahıllı yetişkin kedi maması (yani aynı mama) aldım. 10kglık olan paketteki mama tanelerinin aksine renk koyu ve mama kabında yağlı görüntü bırakıyor kokusu daha keskin. Maalesef bu paketteki mamanın da ölçüler firmanın belirttiği gibi değil hatta garip şekilli tanecikler var. Markaya olan güvenim sıfır artık kesinlikle nd marka kullanmam kedimi yeni bir mamaya nasıl alıştıracağım ve elimdeki bu 15 kg mamayı ne yapacağım bunu düşünüyorum. Kedim strese girdi + maddi olarak zarardayım!

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 17:26
Kedimin Sevmediği Mama Ve Cevapsız Kalan Talepler
Damla sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 12:17
Kediler İçin Alınan Mama Hayal Kırıklığı Yarattı
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Kedi Maması Kalitesiz Çıktı Güven Sarsıldı

08 Mart 2025 04:39
Kedi Maması Kalitesiz Çıktı Güven Sarsıldı
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 14:42

26 Haziran 2024 18:16