Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 14:42

Kolaymama üzerinden almış olduğum ND Prime Tahılsız Tavuk Nar Kısırlaştırılmış Kedi Maması 5 kg ve ND Tropical Selection Tavuk ve Meyveli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 5 kg, her iki mama da bozuk çıktı. Kendileriyle iletişime geçtim ve mamanın birinde sorun tespit edemediklerini söylediler. Ancak mamayı yemeye başladıklarından beri kedilerimin tüyleri sertleşti ve daha fazla dökülmeye başladı. Bozuk olduğunu tespit ettikleri mamayı ise önce iade etmemi, sonra yeni ürün göndereceklerini belirttiler. Her iki mama da bozuk olduğu için kargo sürecinde kedilerime bozuk mama yedirmek istemiyorum ve yeni bir mama temin edebilecek maddi güce de sahip değilim. Bu sürecin hızlandırılması için Farmina'ya başvurduğumda çözüm odaklı olmayan bir müşteri temsilcisiyle karşılaştım. Daha önce yine bir sorunla karşılaşmıştım, Farmina bu sorunu hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözüme ulaştırmıştı. Kedilerimin mamasız kalmaması ve bozuk mamayı yiyerek sağlıklarından olmaması için elimdeki ürünü iade etmeden aynı gün içinde yeni bir mama göndermişti. Farmina güvenilir olmayan firmalar gibi işine geldiği zaman prosedür mü değiştiriyor? Yıllardır kedilerim için en sağlıklı içeriğe sahip olduğunu düşündüğüm bu markada sürekli bozuk mama sorunuyla karşılaşmak zaten güvenimi sarstı. Şimdi de çözüm odaklı olmayan bir müşteri temsilcisiyle karşılaşmak beni epey şaşırttı. Kolaymama'ya da süreci hızlandırmaya çalıştıkları için teşekkür ederim. Umarım Farmina daha önceki kadar çözüm odaklı olur ve sorunumu çözüme ulaştırır. Mamaların görsellerini de ekliyorum ki ne kadar farklı olduklarını görebilesiniz. Yalnızca görüntü açısından değil, kokusu da farklı ve kötü. Üstelik dışında yapışkan bir katman var ve nemli.

23 Ocak 2024 14:53 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Yağmur
23 Ocak 2024 15:03

Evet bilgi paylaşıldı ama çözüme ulaşmadı hala. Bu sürecin hızlanmasını istiyorum.

Dini

Peki farmina Türkiye den mi sipariş verdiniz?

Gökhan

Bozuk olduğunu nasıl anlayacağız bizim karşılaştırma şansımız yok

Hakan

Kaç numara bozuk acaba benim mamamda 2 numara gibi çıktı

Yağmur

2 ve 3 bozuk. 2nin bozuk olmadığını söylediler ama memnuniyet açısından değiştirmeyi zor da olsa kabul ettiler.

Yasin
09 Mart 2024 12:16
Nd Farmina Kedi Maması
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
09 Aralık 2024 12:17
Kediler İçin Alınan Mama Hayal Kırıklığı Yarattı
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
09 Eylül 2024 20:21