Farmasi,8 yıldır Şikayetvar üye
markasıdır.
39 şikayet
“Farmasi her zamanki gibi ürünlerinin arkasında çok teşekkürler ederim Sabri ve anlayışı için özellikle Aysel hanıma çok çok teşekkürler ederim”
Melek Şikayetini Yayından Kaldırdı“Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim”
Ercan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler 🌿”
Ayşen Şikayetini Yayından Kaldırdı“Farmasi'den gelen mail son derece sinir bozucu idi, ama WhatsApp'dan iletişime geçen kişi ilgili memnun olmamama rağmen hediye gönderimi yaptı beni mutlu etmeye çalıştı ve bakış açımı değiştirdi teşekkürler ama fiyatları ürünlere göre pahalı yerli bir firmanın bu kadar pahalı satmasını uygun görmüyorum Avon'dan bile pahalı”
Gül Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim”
Ayşe Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Özge Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sevda hanım WhatsApp iletişim hattından bizzat ilgilendiği için ayrıca teşekkür ediyorum bir daha da tekrarlanmamasını temenni ederim”
Rumeysa Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim şikayetim çözüldü”
Nuriye Şikayetini Yayından Kaldırdı“Farmasi'den seval hanım ulaştı şikayetim çözüldü”
Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetimi hemen çözdükleri için ve hemen geri döndükleri için çok teşekkür ederim Aysel hanım çok ilgilendi teşekkürler”
Aşkın Şikayetini Yayından Kaldırdı“Üyeliğim silindi çok şükür bana ulaşıpmtüm sorunlarda yardımcı olan arkadaşa teşekkür ediyorum 😁”
Esma Şikayetini Yayından Kaldırdı“Firma benimle iletişime geçip şikayetimi çözüme kavuşturdular.”
Hilal Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Sultan Şikayetini Yayından KaldırdıFarmasi Ürünlerinde Titanyumdioksit Kullanıyor
Farmasi'den ilk defa ürün aldım. Katalogda içindekiler bölümü olmadığından içeriğini bilmeden aldım doğal olarak. Bitkisel olmasıyla bilindiğinden çok...
“Benimle anında iletisim kurdunuz ve bana titanyumdioksit ile ilgili bilgilendirme yazıları gonderdnz. Ilgilenmeniz çok güzel teşekkürler. Ama zararları hakkında da bir çok deney ve metin var. Ben yine de bitkisel kimliği on planda bur markada bulunmamasını beklerdim. Tercih etmiyorum şahsi fikrim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.”
“Şikayetime hemen geri dönüş sağlandı, teşekkür ederim”
Özgenur Şikayetini Yayından Kaldırdı