Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Familya Art Dekorasyon Sipariş Süreci Ve İletişim Sorunları

05 Aralık 2024 14:37

14.10.2024 tarihinde Erkan Demirci isimli şahsa ait Familya Art Dekorasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. İsimli şirketin resmi Instagram hesabı @familyaart üzerinden yönlendirildiğim +90 5**** 99 numaralı WhatsApp iletişim hattından 1 adet dresuar siparişi oluşturmak üzere iletişime geçtim. Hepsiburada ve Trendyol gibi platformlarda da satış yaptıkları için güvenmiştim. Ürünün detaylarını ve özelliklerini belirledikten sonra KDV ve kargo dahil 16.000 TL karşılığında siparişimi oluşturdum. Tahmini teslimat süresi olarak 10-12 gün olarak tarafıma iletildi. 15.10.2024 tarihinde Familya Art Dekorasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti. İsimli şirkete ait Türkiye İş Bankası hesabına sipariş açıklamasını yazarak sipariş ücretini gönderdim. Yaklaşık 13 gün sonra 28.10.2024 tarihinde sipariş ile alakalı tarafıma herhangi bir bilgi verilmemesi üzerine tahmini teslimat tarihinin ne zaman olacağına dair +90 554 149 00 99 numaralı WhatsApp iletişim hattı üzerinden mesaj attım. Herhangi bir yanıt verilmemesi üzerine 30.10.2024 tarihinde aynı WhatsApp iletişim numarasına tekrar mesaj attım ve yine cevap alamadım. 04.11.2024 tarihinde tarafıma aynı WhatsApp iletişim numarası üzerinden bir iş kazası yaşadıkları, bir personellerinin hastaneye kaldırıldığı, üretim tesislerinde onarım gerçekleşeceği ve siparişlerin durumu hakkında 06.11.2024 tarihinde tarafımıza bilgi verileceği iletildi. 06.11.2024 tarihinde tekrar kendileri ile WhatsApp hattı üzerinden iletişime geçtiğimizde herhangi bir yanıt alamadık. Ardından 08.11.2024 tarihinde tarafımıza sipariş ettiğimiz ürünümüzün 20.11.2024 tarihinde montaj ve teslimatının gerçekleştirileceği iletildi. 25.11.2024 tarihinde WhatsApp hattı üzerinden siparişin durumu hakkında tekrar iletişime geçtiğimizde yine herhangi yanıt alamadım. 25.11.2024 tarihinde +90 554 149 00 99 numaralı hattı aradığımızda telefondaki şahıs şu anda muhasebe bölümünde olduğunu, siparişimizin hazır olduğunu, imalat bölümüne geçtiğinde hem ürün görsellerini hem de teslimat tarihini gün içerisinde paylaşacağını ifade etti. Tarafımıza herhangi bir dönüş olmaması üzerine aynı gün içerisinde WhatsApp hattı üzerinden yine mesaj atmamıza rağmen herhangi bir cevap alamadık. 26.11.2024 tarihinde aradığımızda önce defalarca aramamıza rağmen telefonlarımıza cevap verilmedi.
(karakter yetmediği için görselden devam ediniz.)

Tuba
Tuba

Beyefendi iyi günler bana da aynı şeyleri söylediler siz paranızı aldınız mı ya da herhangi bsr birime şikayet ettiniz mi

Bayram
Bayram

CİMER'e yazdım bulunduğum ilin adalet Bakanlığına yönlendirildi şeklinde cevap geldi. Hukuki yola başvurmuştuk zaten devam ediyoruz. Siz de şikayet edin bence en azından CİMER'e. Hala cevap yok. Yeni sipariş veriyor gibi farklı numaradan yazınca hemen yazıyorlar. Sipariş hakkında bilgi isteyince kapı duvar

02 Aralık 2024 12:31

24 Mayıs 2024 20:45

Sipariş Sonrası İletişimsizlik Ve Ürün Göndermeyen Instagram Hesapları Hakkında Uyarı

03 Temmuz 2025 19:27
siparis-sonrasi-iletisimsizlik-ve-urun-gondermeyen-instagram-hesaplari-hakkinda-uyari-1.jpg