Fakir Kahve Makinesi İle Sürekli Yaşanan Sorunlar

21 Ağustos 2024 12:46

Fakir Kahve Steel Türk kahvesi makinesi aldım 2022 Kasım ayında. Henüz garantisi bile bitmeyen ürünümü 4 kez garantiye götürdüm. Aldığımdan beri bir ay kullanıp sürekli kırmızı ışık sorunu yaşıyorum. Aylarca sinirlenip makineyi kullanmadım ve götürmedim. Şikayet oluşturmak istediğimde, araştırılıp eğer uygun bulunursa iki ay garanti süresinin uzatılabileceğini söylediler. Ben de tekrar aynı sorunu yaptıktan sonra garantinin uzamasının bir anlamı olmadığını söyledim ama başka bir şey yapamadıklarını belirttiler. Fakir tam bir pişmanlıktır. Para verip kullanamadığım ürüne mi yanayım yoksa yeniden dünya para verip makine almak zorunda kaldığıma mı bilemedim.

18 Eylül 2024 16:10

1 ay bile olmadı aynı şikayeti yazalı ama kahve makinem yine çalışmıyor daha önce yazdığım da zaten bir şey değişmemişti 5 kez garantiye gitti geldi ama bir daha da yollamıyorum Allah'a havale ediyorum Fakir markasını pişmanlıktır bu marka paranıza yazık

1726664891553.img-6831.jpg
21 Ağustos 2024 13:00 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Dila sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 21:43
Fakir Kahve Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Mervenur sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 00:32

05 Kasım 2024 22:37
Fakir Ev Aletleri Kahve Makinesi Garanti Sonrası Sorunları Ve Çözüm Arayışı!
Behiye sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 19:36
Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı