Bülent sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2023 14:52

07.02.2022'de Rize şimal AVM Teknosa'dan Fakir ınıvatör X Plus şarjlı dikey süpürge aldık. 29.11.2022'de süpürgenin turbolu yer apartında bulunan spiral hortumun yırtık olduğunu tespit ettik. Bunun üzerine Fakir müşteri hizmetlerini aradığımızda, yırtılan hortumun garanti kapsamına girmediğini bunun kullanıcı hatası olduğunu ifade ettiler.

Bunun üzerine yetkili servise gidip turbolu yer aparatını gösterdiğimde bunun kullanıcı hatası olmadığını tamamen hortumun kalitesiz ve dolayısıyla bunun garantiden değişmesi için fakire başvurmamı söylediler. Tekrar Fakir'i aradık durumu anlattık fakat bu konuda bir sonuç alamadık. Sattığı malın arkasında durmayan Fakir firmasından şikayetçiyim.

07 Ocak 2023 15:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Bülent
22 Ocak 2023 12:17

Tarafıma herhangi bir dönüş olmadı bu kadar mı alakasız bir markasınız şaşıyorum sattığınız ürünün arkasında bu kadar mı duruyorsunuz

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 17:20

Fakir İnovator Xplus Süpürge Elektrik Çarpıyor Ve Çalışmıyor

24 Şubat 08:35

Garanti Süresi Ve Batarya Ücreti Sorunu

31 Aralık 2024 21:35
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Süpürge Annemi Mağdur Etti İade Talebimiz Reddedildi

09 Eylül 13:44
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 16:53
Fakir Süpürge İle Elektrik Çarpma Sorunu