15 Mayıs 2023 20:03

Fakir freelander süpürge aldık. Daha 3 taksit ödedik nadir olarak kullanıyoruz 2 gündür çekim gücü düştü servise götürdüm emiş kafasının içinde şeffaf bir kısa hortum var yırtılmış ve garanti dışı diyor madem bu kadar kolay yırtılacak hortum neden müdahale edecek yerde bile değil hatalı ürünü kabul etmeyen bir firma.

15 Mayıs 2023 20:15 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Mahmut
Mahmut

Şikayet var com dan gördüğüm kadarıyla benimle aynı sorunu yaşayan onlarca kişi var benimde makinem 2 yıl olmadan uç kısmındaki boru iki yerden yırtılmış depremden sonra o kadar mağduriyetime rağmen Fakir markasını tercih edip almıştım bu kadar kısa sürede ki kullanıcının ulaşamayacağı yerdeki bir boruya müdahale etmesi söz konusu bile değilken maalesef yırtıldı bu konuda mağduriyetinin giderilmesini temenni ediyorum saygılar

Fakir Freelander Süpürge Hatası

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 15:45
Fakir Freelander Süpürge Hortum Kalitesi Sorunu
Fakir Freelander Süpürge Hortum Kalitesi Sorunu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Bozulan Süpürge Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

16 Ekim 2025 09:36
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 14:57
Fakir Ev Aletleri Kategorileri