Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Tekrarlayan Tekerlek Arızası Ve Servis Hüsranı

Fakir Ev Aletleri Tekrarlayan Tekerlek Arızası Ve Servis Hüsranı
17 Mayıs 2024 19:08

Fakir robot süpürgemin tekerleği kırıldı. Sultanbeyli'de yetkili servis olan E*** Teknik'e götürdüm. Götürdüğümde tamirin 10-15 günü bulabileceği söylendi. 1-2 saat içinde mesaj geldi. Tamir edildi diye. Alıp eve geldikten 1 gün sonra tekerleği tekrar yerinden çıktı. Tekrar götürdüm her götürmemde yenisi ile değiştirilmesini istediğimi söyledim ama 2 tamirde de değiştirilmedi. Ve yine tekerlek yerinden çıktı. Bu sürede garanti bittiği için şu an bana ücret karşılığında yenisi ile değiştirileceği söyleniyor. Sırf para almak için garanti kapsamında yenisi ile değiştirilmedi. Şu an ne Fakir ne de E*** Teknik hatayı kabul etmiyorlar. Kaynanamda aynı süpürgeden var ve aynı yerden kırıldı. Keşke Fakir robot almasaydım. Ürünün arkasında durmuyorlar. E*** teknik tarafından aranacaksınız dediler ne arayan ne soran yok.

17 Mayıs 2024 19:30 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

17 Mayıs 2024 19:36

Evet firma dönüş yaptı. Ücretini ödeyerek yaptırabileceğimi söylediler. Ama ben bu durumda mağdurum. Garantisi dolmadan tamir edilebilecek ürünüme şu an para ödeyip yaptırmam söyleniyor. Ayrıca tamire gittikten sonra şarjı daha çabuk bitiyor. Sürekli bir yerde takılıp kalıyor. Süpürge olması gerekenden yüksek duruyor. Şarj istasyonunu süpürüyor. Verdiğim para çöp oldu. Şu an süpürgeyi kullanamıyorum.

30 Mayıs 2024 16:53

Üzerinde 13 gün geçmesine rağmen hala bir geri dönüş olmadı. Şu an süpürgem çöp. Kullanamıyorum. Dünyanın parasını veriyoruz ve ürün kullanılamıyor. En azından üründeki hatayı bulup bundan sonra üretilecek olan ürünleri daha iyi üretirseniz kimse mağdur olmaz.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 15:57

29 Aralık 2024 01:22

Fakir Robot Süpürge: Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

01 Nisan 2025 23:41
Fakir Robot Süpürge: Arızalar Ve Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 09:06
Seher sonucu yetersiz buldu