Fakir Ev Aletleri Lyric Voice İnfrared Ve İon Özellikli Saç Düzleştirici Bozulması

11 Eylül 2023 19:29

Lyric Voice İnfrared ve İon Özellikli Saç Düzleştiricim ilk aldığımda kendi kendine kapanıyordu yetkili servise verdim. Dahada kötü yaptılar artık kablosunu hareket ettirince kapanıyor ve ses çıkarıp koku yapıyor yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum

28 Eylül 2023 20:18

Fakir markalı düzleştiricim kendiliğinden kapanıyordu yetkili servise verdim kablosunu bozdular kablosu hareket edince kapanıp açılıyordu Şikayetvar sitesine şikayetimi paylaştım ertesi günü arayıp tekrar yetkili servise vermemi söylediler 2. Kere yetkili servise verdim ama dalga geçer gibi sadece bantlayıp geri vermişler aynı sorun devam ediyor ürünün yenisiyle değiştirilmesini ya da ücret iadesi istiyorum yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Ek
28 Eylül 2023 20:14

Ek
11 Eylül 2023 19:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Kübra
Kübra
09 Aralık 2023 21:05

Bu 4. Cu servis gidişi hala çözüme ulaştırılamadı ürünün değişimini talep ediyorum yoksa Tüketici Mahkemesi ne gideceğim

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Lyric Voice Saç Düzleştirici Garanti Kapsamında Boya Soyulması Ve İlgisiz Servis

06 Eylül 2025 12:18
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Carina Saç Düzleştirici Arızası

26 Eylül 2023 18:39
Fakir Carina Saç Düzleştirici Arızası
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 17:13

25 Haziran 2024 15:27