Gönül sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2023 23:25

2 hafta önce aldığımız Fakir elektronik seti içerisinde olan kahve makinesi köpük yapmıyor. Telefonlarımıza hiçbir şekilde dönüş sağlanmıyor. Makineyi denemek amaçlı kullandığımızda hiçbir verim alamadık. Sorunumuza cevap da verilmiyor. Servis köpük yapmamasını bir sorun olarak algılamıyor. Ama bize gayet köpük yaptığını söylediler. Destek bekliyoruz

22 Kasım 2023 18:28

Daha iki hafta önce elektronik set içerisinde olan kahve makinesi köpük yapmıyor diye servise götürdüğümde yapacak bir şey yok deyip yolladılar hiçbir şekilde Fakir ailesi destek olmadı. Değişim talep ediyorum. Yanıtlanmıyor cevap bekliyorum köpük yapmayan kahve makinesi mı olur? Müşteri temsilcisi servise götürün diyor servis hiçbir şey yapamam diyor dönüş ve değişim bekliyorum

21 Kasım 2023 13:39

Servise gittiğimde yapacak hiçbir şey yok dediler ve kahve makinesini geri verdiler değişim talep ediyorum hiçbir şekilde konu ile ilgili destek vermiyorsunuz daha 10 gün oldu alalım. Çözüm bekliyorum. Değişim istiyorum

Ek
20 Kasım 2023 23:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

22 Mayıs 2025 20:10
Kahve Makinem Köpük Yapmıyor Ve Sorun Tekrar Ediyor
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 17:53

16 Temmuz 2023 16:14
Tc Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Kahve Makinesi Köpük Yapmıyor Ve Kıvam Tutmuyor

21 Mart 2025 00:05