Koçtaş Eymense Köşe Koltuk Takımı

Burcu
30 Ekim 2023 14:10

Koçtaş kendi sitesinden almış olduğumuz Eymense Mobilya ile ilgili 1 aydır şikayet kaydı oluşturduğumuz halde hiçbir işlem yapmamaktadır.
25.09.2023 tarihinde Koçtaş'ın sitesinden Eymense Tloft Köşe Koltuk Takımı almış olmaktayız. Daha sonra ürün aldığımız satıcı olan eymense mobilya tarafımızı arayıp vermiş olduğumuz adrese ( Malatya'nın Hekimhan ilçesi) ürünü teslim edemeyeceğini ürünü sadece Malatya merkeze getirip bize teslim edeceğini söylemiştir. Koçtaş'ın sayfasından ürünü alırken verdiğimiz adreste herhangi bir sıkıntı çıkmadığı ürünün ilçeye de geleceği bilgisini aldığımız halde satıcı firma koskoca köşe takımını ilçeye getiremeyeceğini söylemiş sadece Malatya merkeze getireceğini söyleyip bizi çok mağdur etmiştir. Biz bu durumu ürün elimize bir an önce geçsin diye mecbur olarak kendi cebimizden kargo parası ödeyerek kabul etmek zorunda kalmışızdır. Hatta bizim Malatya'dan alacağımız bilgisinden sonra kargo çıkışı bile olmamıştır ve eymense mobilyaya asla ulaşamamaktayız! Bu bilginin arkasından 3 haftadır Koçtaş müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimiz halde hiçbir işlem yapılmamış satıcı firma ile iletişime geçmemiştir! Bugün aldığımız bilgiye göre üretici firma yalan bilgiler verip ürünü tarafımıza ilettiğini bildirmiştir. Ürünü ayın 16 sında kargoya vereceklerini söyleyen firma şimdi de ürünü tarafınıza ilettik bilgisini nasıl verebilir!
Resmen insanları mağdur etmeye, yalan dolanla iş yapmaya çalışan insanların sinirlerini altüst eden bir durum karşısında şikayetlerimizi devam ettireceğiz. Bir an önce tarafınızdan geri dönüş bekliyoruz olayın çözülmesi kargonun adresimize teslim edilmesi için.

profile profile

Koçtaş eymense mobilyadan almış olduğumuz l koltuk da döşemenin içinde kurt çıkıyor. Ahşabı yiyor ve eymense mobilya ve Koçtaş değişim yapacağız dediler yapmıyorlar oyalıyorlar 6 ay oldu eymense mobilyanın ürünlerinde ahşabında kurt çıkıyor alacak insanların bilgisi olsun, kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar

Çağan sonuçtan hiç memnun değil

Çağan
22 Eylül 2023 13:00

Demet
27 Haziran 2024 06:49
Eymense Uyarmama Rağmen Hatalı Ürün Gönderimi!

Çağan
03 Ekim 2023 21:54