Evyap Mobilya Paramızla Rezil Oluyoruz

19 Temmuz 2024 19:01

Mayıs ayının ilk günü Kocaeli Karamürsel'de bulunan Evyap Mobilya'dan dolap beğendik, anlaştık, yarısını peşin verdik. Diğer yarısını da bir ay sonra ödeyecektim. Ödedik, bir ay sonra dolap gelecek dediler. Siparişle hazırlanıyormuş, tamam dedik. Bir hafta sonra aradılar, bizi dolabınızı getireceğiz diye. Şaşırdım, neden bu kadar erken diye. Neyse, dolap geldi. Bir dolap kapağı eksik, siparişle gelecek, arabadan çıkmadı dediler. Ne alakaysa bir hafta sonra getirdiler. Bu sefer kulpu yok. Neyse, kapağı taktıktan sonra dolapta bir gariplik olduğunu anladık. Kapaklar aynı değil. Hemen gittik mağazaya anlattık. Sonra dedik ki bir yukarıdaki ürüne bakalım, biz bakarken dikkat etmemiştik, acaba kapakları nasılmış diye. Bize dediler ki ürün satıldı geçen hafta. E geçen hafta ürün bana geldi ve bir ayda gelecek denilen ürün bir haftada geldi. Kafamda soru işareti, teşhir ürünü bana mı kaptırdılar diye düşünmeden edemiyorum. Bu kadar tesadüf olamaz. Ama ispat edemiyorum. Neyse, sonra üç kapağın değişmesini istedik. Kapakların değişimi iki aydır sürüyor, hala değiştiremediler. Her sorduğumda yapım aşamasında, yok araba yok, yok şu gün gelecek diye oyalanıyoruz. Paramla rezil olmak bu olsa gerek. İnternetten almadım, sorun yaşamayayım dedim, burnumun dibindeki dükkandan alayım dedim, sorunun en büyüğünü yaşadım. Üstelik teşhir ürünü de bana kaptırdılar diye düşünüyorum. Yeni evleniyor olsaydım ne olacaktı, acaba merak ediyorum. İki aydır adam akıllı dolabı tam teslim edemediler.

Yasemin
13 Temmuz 2024 07:06
Sambesx Mobilya Vaat Ettiği Ürünleri Hazırlamadı
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Sarıçam Mobilya'dan Teslimat Gecikmesi Ve Güven Sorunu Yaşadım

11 Temmuz 2025 19:27

28 Ağustos 2023 16:48

Dream Decoras İşini Tam Bitirmedi, Mağdur Olduk!

11 Temmuz 2024 23:38
Kader sonuçtan hiç memnun değil

İkizler Mobilya'dan Ev Eşyalarım Kusurlu Geldi

04 Kasım 2023 00:37