Yasemin
13 Temmuz 2024 07:06

Haklarında biraz araştırma yaptıktan sonra satın alım yapmadığım için oldukça pişmanım. Yaşadığım süreci elimden geldiğince her yere yazacağım. Instagram reklamlarına bir şekilde güvendim. Muadili yine Samsun bir marka var, fiyatları ondan 5-10k daha uyguna geliyordu. O nedenle tercih ettim. Ancak oldukça pişmanım. İlgilenen birileri varsa ürünleri ile yorumumu umarım görür.

Tüm detay ve ölçülerle insta sayfasında no’su olan ismini bile doğru paylaşmayan bir beyefendi talebimi aldı. Tüm ödemeyi de kendilerine ilettim. Ödeme ulaştı mı diye sorularıma dönmeyerek güvensizlikleri başladı. 1 ay teslimat dendi ve beklemeye başladım. 1 ay yaklaşınca iletişim kurmaya çalıştım. Asla ne mesajlara ne telefonlara çıktılar. Instagram'dan yorumlara dönmediler.

Bir şekilde firma sahibine ulaştım. O beyefendi üzerinden ürünlerimin resmini istedim. Güven duymadığım için kargolanmadan önce görmek istedim tüm detayı. Ve maalesef göndermediler. Ürün söz verilenden 3 hafta sonra geldi. Ve maalesef yanlış ölçü ve dolu eksik parça ile. Gelen dolabı kurduk- 25 cm farklı. Yatak ayakları dolap ayakları ile uyumsuz. Kulp delikleri yok- askı yok- menteşeler yok- parası alınan kulplar yok.

Delikler farklı yerlere açılmış. Kendilerine 1 dolap 1 yatak için 35.5k ödeme yaptım. Malzeme kalitesi çok güzel. Ancak işçilik satış ilgi alaka korkunç. Asla asla hak etmiyorlar. Beyefendi yeni üretimi teklif etti. Ki asla inanmıyorum. Daha eksik olan parçaları 10 gündür gönderemediler. Hala sorularıma dönmüyor. Kabul etsem 2 ay daha bekleyip kurup kızımın odasının olmamasına artık tahammülüm yok.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 01:16

24 Temmuz 2024 10:08