Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'un Yatak Odası Takımı

20 Şubat 2024 18:02

Evkur'dan aldığımız yatak odası takımının bir ay içinde yatak altındaki demirleri hasar gördü. 22.01.2024 tarihinde servis için arayarak kayıt oluşturduk. 22 iş günü içinde dönüş yapılacağı belirtilmesine rağmen, bugün bir ayı doldurmasına rağmen ne arayan ne de gelen oldu. Yatak odası takımı aldık ancak şu an yerde yatmak zorunda kaldık. Her aradığımızda yeni bir kayıt açıldığını ve konunun aktarıldığını ifade ediyorlar. Üstelik servise video kaydı göndermemize rağmen herhangi bir geri dönüş alamadık. Satın alırken övülen ürünlerin sorun yaşandığında, garanti kapsamında olmalarına karşın firma tarafından desteklenmediğini gördük. Bugün yaptığım aramada sürenin dolduğunu ve servisin 24 saat içinde gelmesi gerektiği söylendi. 24 saat daha bekleyip ardından gerekli mercilere şikayetimi ileteceğim. İnsanların sizden alışveriş yapma tercihlerinin ardından yaşadıkları bu olumsuzluklar için çok üzgünüm.

20 Şubat 2024 18:22 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

20 Şubat 2024 18:27

Yani belki 1ay için de binlerce kez yardim destek görmek için aradık sesli olarak şikayetimizi belirttik simdi yazıla olarak mi belirtelim bu mu yani buradaki sorun siz müşterileriniz taleplerini takip etmiyomusunuz acaba ben gerekli yerlere şikayetimi edeceğim günü gününe taksitinizi almayı biliyorsunuz biz sizi ödeme yaparken mağdur ettik mi kullanamadığımız ürünün daha bugün taksitini aldınız

Burak

20 Mart 2024 00:10

Murat
08 Mayıs 2024 20:46
Evkur Alışveriş Yeni Yatakta Beklenmedik Sorunlar Ve Servis Gecikmeleri
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
05 Eylül 2023 16:12