Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Gaziantep Mağazasından Aldığım Duaderm Kremler Yüzümü Berbat Hale Getirdi

02 Ekim 2023 14:12

Gaziantep Evkur mağazasından duaderm kremler aldım yüzüm için yüzüm berbat oldu. İnsan içine çıkamıyorum satarken çok güzel satıyorlar iade almaya gelincede hiçbir şekilde arkasında durmuyor sadece satma için çabalıyor ürünlerin hiçbir faydasını görmedim. Aksine yüzüm çok kötü oldu. Sivilce doldu iki aydır insan içine çıkmayı bırak aynadan kendi yüzüme bakamıyorum.

02 Ekim 2023 14:45 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

16 Kasım 2023 21:59

Süreç çok uzadı kesinlikle Evkur'dan alışveriş yapmayacağım elemanları dalga geçer gibi konuşuyorlar

16 Kasım 2023 22:08

Satış temsilcinin tek derdi prim almak ürünü sattıktan sonra havalarından geçilmiyor

Azize
26 Kasım 2023 10:31

Satın Aldığım Cilt Bakım Ürünleri Cildimi Bozdu, İade Ve Ücret İadesi Talep Ediyorum

Betül
03 Ağustos 2025 07:37
satin-aldigim-cilt-bakim-urunleri-cildimi-bozdu-iade-ve-ucret-iadesi-talep-ediyorum-1.jpg

Selma
26 Ocak 2024 22:26

İlknur
19 Temmuz 2024 20:13
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
21 Kasım 2023 15:24