Evkur Alışveriş Engelli Ve Depremzede Vatandaşın Mağduriyet İddiası

Bülent
03 Ocak 2024 20:56

Üç yıl önce Hatay İskenderun'daki Evkur mağazasından bir telefon aldım. Evkur mağazası, borcumun üstüne yüksek faizler ekleyerek beni defalarca arayıp rahatsız etmiş ve anapara borcumun üzerine binlerce Türk lirasını faiz olarak ekleyerek beni mağdur etmiştir. Deprem bölgesinde, depremzede olmama ve akrabalarımın vefat etmesine, evimin yıkılmasına rağmen Evkur'un borç takibi yapan avukatları hiçbir şekilde benimle anlaşma yoluna gitmemiş, borcumu taksitler halinde ödeme kolaylığı sağlamamış ve ana para borcumun üzerine binlerce lira faiz eklemiştir. Zaten depremden dolayı mağdur olan biz depremzedeleri daha da mağdur etmekte ve bu şirket hakkında on binlerce şikayet internet ortamına düşmüştür. Evkur, depremzedelerin taleplerini ve borçlarını görmezden gelmekte ve mağduriyetimizi artırmaya devam etmektedir. İşsiz ve engelli olmama rağmen Evkur'un avukatları taksitlendirme yoluna gitmemiş ve borcumun faizini silmemiştir. Evkur'un avukatları ve şirketi tarafından yapılan bu muameleden dolayı şikayetçiyim. Müşteri memnuniyeti konusunda sıfır performans sergileyen şirket, üç ay taksit ödeyemediğim için hemen icraya vermiş ve hakkımda icra dosyası açmıştır. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gibi şirketler depremzedelerin borçlarını silerken, Evkur şirketi depremzedeleri daha çok mağdur etmiştir. Hiçbir şekilde yardımcı olmamakta, aksine borca daha çok faiz uygulamaktadır. Bütün banka hesaplarıma bloke koyarak beni maddi ve manevi olarak mağdur eden Evkur şirketi hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) suç duyurusunda bulunduğumu ve borçlarımın silinmesini talep ettiğimi CİMER'e yazılı olarak belirttim.

04 Ocak 2024 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
08 Temmuz 2024 18:57

Yusuf
26 Aralık 2024 12:09

Caner
28 Ocak 2024 20:13

Harun
28 Temmuz 2023 00:45
Evkur Alışveriş Deprem İnsanları Zaten Yıktı Bir De Siz Yıkıyorsunuz Fırsat Bu Fırsat
Asaf sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Kural Dışı İşlem Yapıyor

Asaf