Asaf sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Kural Dışı İşlem Yapıyor

07 Temmuz 2024 19:36

Evkur'dan 2 adet telefon aldım. Ödeme 3 taksit olarak gecikti. Biraz zaman geçtikten sonra taksitin birini ödedim, 2 taksit kaldı. Onları da Evkur'un kendi taksit ödeme bölümünden sorguladım. Hala ödenecek olarak görünüyor ama icra dosyası açılmış. 1.5 ay önce ne bilgim var ne de haber veren var. Faiz işlemeye devam ediyor. 27 bin toplam borç vardı, 14 bin küsur ödedim.

Şu an 33.561 TL diyorlar. Aktif çalışanım, maaş haczi vs. De yollamıyorlar. Aksine işlemleri yavaş ilerletip daha fazla faiz alıyorlar. Müşteri hizmetlerine durumu izah ediyorum. Siz ödeyin, faiz işler, maaş haczi yapmıyoruz, böyle daha karlı diyorlar. Dosya ile ilgilenen avukatın iletişim bilgilerini istiyorum, vermiyorlar. Yani sistemde borç duruyor.

İcralık bir durum yok gibi gösterip icraya verip her türlü faizi yüklüyorlar. Bu kadar haksızlık olmaz. Adam borcunu ödemiyorsa icra dosyası açarsın, maaş haczi yaparsın ama sen el altından icra dosyası açıp borcu da hala sistemde görünür tutuyorsun. İlk defa icraya düşmüyoruz.

Borç icraya düştüyse kendi sisteminde görünmez, avukat aracılığı ile icra dairesine ödenir. Bunların sistemine bak sen. Kesinlikle kabul etmiyorum. Etmem mümkün değil. Bilgi veren de yok zaten. Zor durumda çaresiz olanlar bunlardan alışveriş yapıyor.

profile profile profile
07 Temmuz 2024 19:49 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

07 Temmuz 2024 19:52

Sanki oradan çok yardımcı oluyorsunuz da buradan

Ayhan
Ayhan

Asaf bey ne oldu taksit falan yaptılarmı sorununuz çözüldü mü

Asaf

Hayır taksit falan yapmadılar ben toplu şekilde ödeyip kapatmak zorunda kaldım

Evkur Alışveriş Aldığım Telefonlar İçin Gizli İcra Ve Faiz

Emre