Busenur sonuçtan hiç memnun değil

HDY Everyday Rent A Car Araç Kiralama Şirketinden Kiraladığım Araç Memnuniyetsizliği

19 Haziran 2024 10:27

08.06.2024 tarihinde10 günlük Clio dizel rezervasyon yaptırdım, 1.0 benzinli modeli verdiler. Şirket dizel aracının olmadığını kötü bir üslup ile söyledi- aciliyetimden kaynaklı kiralamak durumunda kaldım. Araç 100 km 8.5 litre yakıt tüketimi var ek olarak aracı teslim ederken çalışan kişilerden dizel modelin olduğunu öğrendim % 50-60 fazla yakıt tüketimim oldu. Basit bir araç kiralayıp güzel bir tatil yapmak istiyor insanlar bu üslupla böyle yalan bir şekilde olmayanı varmış gibi göstererek ne yapmayı amaçlıyorsunuz? Hakkımı helal etmiyorum.

23 Haziran 2024 23:17
hdy-everyday-rent-a-car-arac-kiralama-sirketinden-kiraladigim-arac-memnuniyetsizligi-1.jpg

Aracı teslim etmeden önce yıkatıp yakıtını aldığım şekilde bıraktım ekstra 600 TL ücret kestiler. Geçmediğim halde HGS parası çekilmiş dediler ve biz bunları yapmadık dediğimizdede kanıtlı olarak sunduğumuzda da sistem hatası olmuş efendim özür dileriz paranız yarın hesabınıza yatar dediler bir kere daha helal olmasın inşallah insanlarla oynamayı bırakın artık bu şirketten kimse araç kiralamasın çok uğraşırsınız

19 Temmuz 2024 16:52 (Şikayetten 1 ay sonra)
31 Temmuz 2024 18:48

Konuyla ilgili hala bir dönüş olmadı 1,5 aydır geri ödeme bekliyorum her aradığımda dönüş sağlanacak diyorsunuz kaç aydır sonuçlanamadı sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim yazık gerçekten çok yazık hakkım helal olmasın size

09 Ağustos 2024 20:45

2 aya yakın ücret iadesi bekliyorum her aradığımda şu gün yatacak diyorlar her yazdığım mesaja cevap vermiyorlar araç kiralayacak olanlar bu değerlendirmeleri iyi okusunlar lütfen bir daha asla ve asla bu şirketten araç kiralamam insanları resmen dolandı rıyorlar

10 Ağustos 2024 17:46
10 Ağustos 2024 18:24

Buse Nur Hanım, talebiniz istediğiniz şekilde tamamlanmış olup olup, iadeniz gerçekleşmiştir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

10 Ağustos 2024 18:50

Geçen günlerden sonra firma arayıp hatasını telafi etti dilerim aynı bu şekilde devam eder. Teşekkürler...

31 Ocak 2025 15:35

Maalesef hdy yine şaşırtmadı daha önce sorun yaşadığım için bir gün ücretsiz araba kiralama hakkı vermişlerdi bana 1 sen içerisinde kullanabileceğimi söylediler bende geçen hafta yazdım şu tarihte kullanmak istiyorum diye geri dönüş bile sağlanmadı

Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
12 Ağustos 2024 17:14
724rent Pişmanlıktır Asla Bir Daha Araç Kiralamam
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 21:00
Krasimir sonucu yetersiz buldu

27 Mayıs 2024 21:35

26 Kasım 2024 22:14
Mavi sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Yakıtla Teslim Edilen Araç Ve Çözümsüzlük

11 Aralık 2024 01:01