Everyday Rent A Car Araç Kiralama Sürecinde Müşteri Ayrımı Ve İlgisizlik

19 Kasım 2024 17:564.077

Yaşadığım bir şikayeti buraya artık yazmak istiyorum çünkü sustukça üste çıkmaya başladılar.
Hdy Everyday Beylikdüzü şubesinden yaklaşık 2 yıldır araç kiralıyorum.
İlk zamanlarda sorunsuz şekilde kiralamamı gerçekleştiriyordum ve çalışanlardan çok memnundum, bir problem olduğunda hemen yardımcı oluyorlardı.
Düzenli olarak 2 yıldır sadece bu firmadan ve Beylikdüzü şubesinden araç kiralıyordum çünkü gerçekten çok memnundum.
Sanırım haziran ayıydı, araç kiralamıştım. Teslimata döndüğümde en çok memnun olduğum çalışanlardan B*** Bey işten ayrılmıştı, yerine yeni 2 tane çalışan getirmişler. B*** Bey'in ayrıldığına üzüldüm çünkü gerçekten müşteri memnuniyeti konusunda onun gibi bir adam görmedim.
Neyse, bir sıkıntı yaşamadım. İlk zamanlarda sağ olsun eski çalışanlardan C** Bey var, ondan da çok memnunum. O da çok güler yüzlü ve her konuda destek olmaktan çekinmiyor.
Ama yeni gelen K** Bey'den şikayetçiyim.
Hem çok ilgisiz hem de yüzü hep asık, sanki bedavaya araba kiralıyormuşum gibi davranıyor, ilgi alaka sıfır.
Sırf bu sebeplerden dolayı bir süre bu firmadan araba kiralamayı bıraktım, başka firmalardan kiralamaya başlamıştım.
Son 2 aydır “belki düzelmişlerdir” diye tekrardan araç kiralamaya başladım bu firmadan.
Ama K**Bey'in davranışlarında bir değişiklik yoktu, hiç güler yüzlü bir adam değil.
Asıl şikayetime gelirsek; Perşembe günü Hdy Everyday firmasından “Clio” araç kiralama rezervasyonu yaptım.
Aracı teslim alış günüm pazartesiydi.
Pazartesi firmaya gittim ve rezervasyonum olduğunu söyledim K** Bey'e, kapıda kiralamak istediğim Clio duruyordu.
K** Bey ise “müşteri ayrımı” yaparak Clio aracımız “A**” Bey'e rezervasyonlu, o yüzden size veremeyiz, bunun yerine size Opel Corsa vereceğiz dedi.
Ben de bunu kabul etmedim.
Sonuçta A** Bey dediği kişide rezervasyon yapmış, ben de rezervasyon yapmışım. Kim daha erken geldiyse ve o araba oradaysa ilk gelen kişi alacaktır. Öyle değil mi?
Dedim ki K** Bey, benim de rezervasyonum var ve burada Clio görüyorum. Şu an kapıda, bana bunu vermeniz gerekiyor dedim.
Ben bunu söyledikten sonra bir surat asmalar, bir değişik konuşmalara başladılar. Ayrı bir tavra girdiler, anlamadım.
Sonra bana diyor ki Clio olmasaydı size Opel verecektik yine.
Ben de 2 yıldır araç kiralayan birisiyim, bir araç yoksa alternatif olarak o sınıftan hangi araç varsa onu veriyorlar. Bunu en iyi ben biliyorum zaten.
Ama burada “müşteri ayrımı” yapıyorlar.
Kısaca parasını ödediğim aracı almak için çirkin muhabbetlere giriyoruz. Şikayetçiyim.

19 Kasım 2024 20:14 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Volkan G.; Tarafınıza konu hakkında bilgilendirme sağlanmış olup, şikayetinizin çözümlendiği aşamalarda sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bir sonraki kiralamanızda sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Everyday Misafir İlişkileri Hizmetleri

Everyday Rent A Car Kronik Sorunlu Araç Ve Yetersiz Hizmet

5 Eylül 2024 20:154.062

Hdy Beylikdüzü Şehir Ofisinden 23.08.2024 tarihinde 34 H* 565 plakalı 2023 model Opel Corsa araç kiraladım. Kiralarken ö...

Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet

18 Kasım 2024 21:282.222

"Hdy Everday müşteri Hizmetleri anında arada ve çözüm için ellerinden geleni yaptılar, teşekkür ederim"

17 Ekim 2024 11:302.814

"Teşekkürler iade için"

Everyday Rent A Car Kiralık Araç Arızasında Yetersiz Destek

23 Ocak 2025 04:092.691

21 Ocak 2025 tarihli kiralamamda sorunsuz araç teslimi aldım, fakat akşam saatlerinde çok uzak ve karanlık bir konumdayk...

1 Destek

Araç Arızası Sonrası Yetersiz Destek Ve Uzun Bekleme Süresi Nedeniyle Mağduriyet

18 Ağustos 2025 13:073.655

Hdy Everyday Rent A Car’ın Vadi şubesinden 8 günlük Fiat Egea kiraladım. Araç tesliminde mekanik arıza olduğu belirtiler...

Everyday Rent A Car Araç Kiralama Pişmanlığı

Everyday Rent ACar Araç Kiralama Pişmanlığı

Enes
Everyday Rent A Car Kış Ayında Yaz Lastikle Ölümden Dönmek

Everyday Rent ACar Kış Ayında Yaz Lastikle Ölümden Dönmek

Burcu
Everyday Rent A Car  Firmasından Araç Kiralama Pişmanlığı!

Everyday Rent ACar  Firmasından Araç Kiralama Pişmanlığı!

Veysel