Tuana sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla Marina'da Etiket Fiyatı Ve Saygısız Personel Sorunu

Tuana
24 Kasım 2024 22:53

23.11.2024 tarihinde Tuzla Marina EVE mağazasından, etiket fiyatı 550 TL olan Nike markasının parfümünü almak istedim. Testeri de yoktu. Kasada duran, oldukça kısa boylu, saçları papatya suyuyla açılmış sarı tonlarda olan çalışan kız, fiyatın 650 TL olduğunu söyledi. Etiketlerin değiştiğini belirtti. Etiket fiyatı yanıltıcıydı, etiket milattan önce kalmış gibiydi. Bu durumda yapabileceğim bir şey yoktu. Sorumluluklarını yerine getirip etiketi değiştirmeleri gerektiğini belirttiğimde, sarı saçlı olan rahatsız edici bir ses tonuyla bağırarak karşılık verdi. Yanında duran, yine kısa boylu ve gözleri şaşı gibi olan diğer personel de ona destek çıkarak beni kovmaya kalkıştılar. Daimi müşteriniz olarak bu saygısızlığı ve tavrı kabul etmiyorum. Tuzla Marina bünyenizde bu denli müşteri memnuniyetinden ve iletişim bilincinden yoksun elemanlarla çalışmanızı kınıyorum. Gerekli birimlere iletmenizi umuyorum. Etiketlere de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Böyle sorumsuz çalışanlarınıza mı güveneceğiz? Zaten kısıtlı olan müşteri portföyünüzden bir kişi daha eksildi. İyi günler.

25 Kasım 2024 11:38 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu hakkında ilgili birimlere bilgi verilmiş olup gerekli incelemeler sağlanacaktır. Saygılarımızla, Eve Mağazacılık

Gülnihal sonuçtan memnun değil

26 Eylül 2025 23:55
etiket-ve-kasa-fiyati-farkli-cikti-calisanlar-ilgisiz-davrandi-1.jpg

Melis
29 Mart 2025 22:30
Mercan sonuçtan hiç memnun değil

Mercan
05 Şubat 2024 17:29