Evdiz Mağazasının Usulsüz Sözleşme Ve İptal Süreci Mağduriyeti

Evdiz
25 Ekim 2024 11:293.263

Evdiz denilen Tefçi mağazaya 22.10.2024 tarihinde; derin dondurucu fiyatları ve kampanyaları hakkında bilgi almak için gittim. Aynı zaman da Halı Yıkama ve hamur yoğurma makineleri hakkında da bilgi almak isteyince, bana kampanyaları olduğunu ve indirim yapacaklarını söyleyerek, alelacele sözleşme, senetleri ve teslim tutanağını imzalatıp ürünlerin parasını kredi kartımdan çektiler. Eve gidip arkadaşlarıma ürünleri ve fiyatlarını söyleyince fiyatların çok abartılı olduğunu, ayrıca fiziksel engelimden dolayı, halı yıkama makinesini kullanamayacağımı, tek başıma yaşadığım ve kirada olduğum için, 6 çekmeceli derin dondurucunun ve hamur yoğurma makinesinin de bana göre olmadığını söylediler. (Engellim; Skolyoz /Kamburluk ve ileri derece de miyop ve astigmatım var. Boyum;1.33 kilom 34kg)
Ertesi gün arkadaşın benzer halı yıkama makinesini kullanamadığımı deneyimleyince, henüz teslimini almadığım ürünleri iptal etmek istedim. 23.10.2024 de hemen mağazaya gittim Müşteri hizmetleri iptal sözünü duyar duymaz aksi tutum sergiledi, Mağaza müdürünün olmadığını İptal edemeyeceklerini söylediler.
Oysa ki; sözleşme de tüketici 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai işlem uygulanmaksızın siparişini iptal edebilir gibi bir ibare olmasına rağmen sipariş iptalimi usulsüzlük yoluyla iptal etmemektedirler. Bunun yanında sözleşmede fiili olarak hiçbir ürünü teslim almamama rağmen ürünlerin tarafıma eksiksiz tam ve sağlam olarak teslim aldım gibi bir ibare eklemişler. Bu sözleşme usulsüz ve hiçbir gerçeğe dayanmamaktadır. Evdiz mağazası hiçbir temele oturmayan ve kendi çıkarları doğrultusunda oluşturduğu bu sözleşme ile tüketicileri mağdur etmektedir.
Tarafıma imzalatılan sipariş sözleşme görselini ekliyorum. Bu sözleşme ile dayatılan siparişin iptali yapılmadığı için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru da bulundum. Ayrıca suç duyurusunda bulunacağım, CİMER’e de gerekli şikayetlerde bulunacağım.

28 Ekim 2024 12:10

İade edeceğimi birçok kez söylediğim halde Tekirdağ @Evdiz 26.10.2024 tarihin de akşam saatlerin de Ürünleri adresime teslim etmek için getirdiler. Ürünleri tekrar iade etmek istediğimi almayacağımı belirtince; Mağaza müdürüyle Telefon görüşmesi yaptırdılar. Mağaza Müdürüne ürünleri almayacağımı göndermemelerini söylediğimi hatırlatınca; Mağaza müdürü bizde göndereceğimizi söyledik almak zorundasınız diye ısrar etti. Gerekirse indirim de yapacaklarını eklediler. Ancak fiyatları piyasa değerinin çok çok üzerinde olan Ürünlerin Kullanımı engelime uygun da değil. İade etmek istiyorum Daha teslimin al madığım ambalajında olan ürünleri almam için bu zorlama ısrar nedir?. 7 Gün için de cayma hakkım var ve onu kullanıyorum. Ürünleri hiçbir şekilde istemiyorum, Sizlere güvenmiyorum. Yeter artık mağdur ettiğiniz! #Evdiz

Çağrı
Çağrı
18 Kasım 2024 12:27

Oradan birkaç ürün almayı düşünüyordum iyi ki bu yorumları okumuşum sayenizde hiç bulaşmamam gerektiğini anladım Allah böyle insanların eline düşürmesin engelli bir vatandaşa bunu yapan bize neler yapmaz kim bilir

Muhammet
Muhammet
14 Kasım 2024 22:31

İade edebildiniz mi?

Mehtap
Mehtap
28 Ekim 2024 17:50

Evdiz Pişmanlıktır. Çevremde çok şikayet var. Fiyatları acayip şişiriyorlar, nakliye geriye iade hele süründürüyorlar. Yasaların gereğini yapmıyorlar. Umarım tez zamanda çözüm olur

Cem
10 Ekim 2024 14:026.140

06.10.2024 tarihinde Eskişehir Hamam yolu şubesindeki Evdiz mağazasından evimin ihtiyaçları olan eşyalar için sipariş ve...

Evdiz Teslim Edilmeyen Ürünlerin İptalini Yapmıyor

Oğuz
Oğuz
Evdiz
24 Eylül 2024 13:255.381

Tekirdağ Süleymanpaşa Akbank yanında bulunan Evdiz'den 14 Ağustos 2024 tarihinde eşim ile birlikte koltuk takımı, beyaz ...

3 Destek

Tümünü Gör
Evdiz Enti Baby Bozuk Satılan Araba!

Evdiz Enti Baby BozukSatılan Araba!

Derya
Evdiz Oturma Grubu Ve Yemek Odası Takımı Eksik Geldi

Evdiz Oturma Grubu VeYemek Odası Takımı Eksik Geldi

Gamze
Evdiz Casper Cep Telefonu Sorunu

Evdiz Casper CepTelefonu Sorunu

Bahri
Evdiz İnsanı Mağdur Eden Bir Mağaza!

Evdiz İnsanı MağdurEden Bir Mağaza!

Önder
Evdiz Mobilyalar Çok Kötü!

Evdiz Mobilyalar ÇokKötü!

Berfin
Evdiz Televizyon Ünitesi Kapağı Yok!

Evdiz TelevizyonÜnitesi Kapağı Yok!

Şilan