Umut sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 11:12

Merhabalar, 11.06.2023 tarihinde Samsun Mecidiye Evdiz alışveriş merkezinden almış olduğum '3 kapaklı gardırop' ürünü evime teslim edildiğinde, ürünün kapak kısmı kusurlu olarak geldi. Montaj elemanları tarafından 'Müşteri hizmetleri ile görüşün' yanıtı verildi ve herhangi bir fiş veya fatura kesilmeden montaj yapıldı. Daha sonra müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmede 'Kaydınız oluşturuldu fakat mağaza ile görüşmeniz gerekmektedir' bilgisi verildi. Mağaza ile iletişime geçtiğimde, ürün kapağının değişeceği söylendi; ancak bu durumun kısa sürede çözülmesi gerekirken, 3 ay sonra farklı bir ürüne ait ve teşhir ürünü olan bir dolap kapağı getirilerek, geçici olduğu söylenerek montaj yapıldı. Bu süre zarfında mağaza ile sürekli olarak fiziki, sözlü ve yazılı olarak iletişim halinde bulundum. Ayrıca belirtmek isterim ki, mağaza müdürü hanımefendi 'Benim sorumluluğumda değil, depocu A**** Bey'in problemi, kendisi sorunu çözecek' şeklinde kabarık bir üslupla bana cevap vermiştir. Kendisinden de şikayetçiyim. Düzenli olarak taksitlerimi ödememe rağmen ve sorunumun çözülmemesi sebebiyle taksitli ödeme yaptığımı iletmeme rağmen, hâlâ aynı sorun devam etmektedir. Ayda bir kez evime dolap kapağı kontrolü için gelen yetkililer 'Dolap kapağını istedik' diyerek zaman kazanmaya çalıştıklarını fark etmeme rağmen, sürekli oyalandım. İlgili mağazaya gidip A**** Bey ile görüşme sağladığımda, ismini bilmediğim depo yetkilisi olduğunu söyleyen başka bir kişi, kapağın geldiğini fakat aynasının olmadığını, ancak kendi inisiyatifini kullanarak aynayı kestirip bir hafta içinde yollayacağını söyleyerek beni sakinleştirdi ve bir ay daha zaman kazandı. 15 gün sonra başka bir montajcı evime gelerek dolabın kontrolünü sağladı ve 1 hafta içinde kapak takılacağını bildirdi. 1 hafta sonra gelen kapak, farklı bir ürüne ait ve aynasız olarak montaj yapıldı. 1 hafta sonra uyumsuz gelen kapağın aynası basit bir şekilde silikonla yapıştırılarak getirildi ve ürünün tutma kulp yeri yoktu. Ürün neden bu şekilde olduğunu sorduğumda 'Yanımda kulp yok, 2 gün sonra gelip takacağım' diyerek, diğer aynasız ve farklı modele ait olan ürün kapağını da, evimde yer olmadığını iletmeme rağmen evimde bırakarak ayrıldı. Ben firma hatası kaynaklı kusurlu/ayıplı ürünü kullanmak zorunda değilim. Ürünün para iadesini veya sıfır ürün değişimi yapılmasını talep ediyorum.

07 Nisan 2024 09:54

Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Dönüş bile olmadı

Eksik Ve Hasarlı Ürünler Teslim Edildi, Sorunlar Çözülmüyor

İsa
13 Eylül 2025 12:49
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
26 Şubat 2024 16:19
Evkur Alışveriş Montaj Sonrası Tehlike: Gardırop Kazası Ve Müşteri Mağduriyeti
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
30 Kasım 2023 11:26

10 Ekim 2024 14:02
Evdiz Mağazası: Usulsüz Sözleşme Ve Müşteri Mağduriyeti
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
05 Mart 2024 23:13