Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Eurorepar Servislerinde Yaşadığım Sorunlar Ve Hatalı Parça Değişimleri

24 Temmuz 2024 17:15

Eurorepar servisleri, çıkma ve orijinal olmayan parça değişimleri ile bilgisiz personeli yüzünden aracımı kötü hale getirdi. İlk olarak, aracımı servis garantisi altında olduğu için Eurorepar Manisa servisinde triger değişimi yaptırdım. O günden beri aracım sürekli arıza ışığı yakıp söndürüyordu. Bu sebeple tekrar götürdüğümde yeni değişen bujileri değişip eskilerini vermediler. Yaptık deyip teslim ettikleri araç aynı arızayı verdi. Bu sefer 1 bobin değişimi yapıp yaptık dediler, tekrar hata verdi. Sonra tekrar gittiğimde bu kez selenoid valfini değiştirdiler. Bir süre arıza vermedi ve şimdi 10 tane arıza veriyor. Basınçtan tutun tüm sensörler arızalı olarak görünüyor. Aracımı kötü hale getirdiler ve üstüne 17.000 TL alıp faturamı vermediler. Eurorepar'ı aramama rağmen kimseye ulaşamadım. Bu yüzden aracımdan soğudum. Üstelik taktıkları parçalar hem orijinal değil hem de çıkma, bu bariz belli. Motor üst kapağının tutamacını kırmışlar, hakkımı helal etmiyorum.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

EuroRepar Car Service Tarafından Mağdur Edildim!

10 Haziran 2025 22:27

EuroRepar Car Service'te Yaşanan Start-Stop Sorunu!

21 Ocak 2025 15:22
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Triger Kayışı Montajı Sonrası Araçta Sorun Ve Servis İlgisizliği

17 Eylül 2025 02:40
hatali-triger-kayisi-montaji-sonrasi-aracta-sorun-ve-servis-ilgisizligi-1.pdf
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Eurorepar Car Service Peugeot 301 Servis Kabusu: Çözülmeyen Arızalar Ve Yüksek Masraflar

05 Kasım 2024 12:02

Eurorepar Car Service Alınan Servis Hizmet Şikayeti