Etstur- Club Nena Hotel Göründüğü Gibi Değil

17 Haziran 2024 21:02

Merhaba, Club Lena otel için sitenizden yorum ve yönlendirmeler sonucunda 17 Haziran için rezervasyon yaptırdım. Ancak böyle bir vasatlık, böyle bir kötü otel olamaz. Barı temizlenmediğinden dolayı böyle bir koku olamaz. Yemek almak için eziyet çekiyoruz, yemekler deseniz Allah affetsin çok kötü. Hadi yemeği aldınız, kan ter içinde sonrasında masaya su taşımaktan yemek yiyemiyoruz. Görsellerle hiç alakası yok. Çok pişmanım. Hamileyim ve bebeğim dünyaya gelmeden bir tatil yapalım dedim, resmen tatile geldiğim için çok mutsuzum. Suriyeli kampında gibiyim. Paramı asla helal etmiyorum. Mümkünse ödememden ne kadarsa kessinler, kalanı geri versinler ve ben gideyim.

17 Haziran 2024 20:57

Club Nena Otel internet sayfası ve Etstur'dan baktığımda gayet iyi bir otel olarak reklamize olsa da tam olarak vasat kelimesinin karşılığına denk gelen bir otel. Suriyeli kampında gibiyim gerçekten verdiğim parayı hiç hak etmiyor sinirlerim bozuldu. Yemek için savaş veriyorsun. Su almak için sürekli otur kalk yemeğini yiyemiosun. Yiyecek ve içecek kalitesi çok kötü, hamileyim ve tiksinerek yemek yiyorum. Havuz başında düşününki açık aşan sanki taylantta ucuz bir pazardaki yiyecek kokusu var. Kötü koku aşırı gürültü tatil m eziyet mi bilmiyorum. Verdiğim paranın hiçbir zerresini helal etmiyorum. AA bir de odada dolaba kişi başı 0,50lik su konmuş günlük limit bu kadarmış! Şaka m yaz ayındayız odaya sınırlı su nedir? Tam bir pişmanlık

Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Ünal
05 Ağustos 2024 13:43
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
23 Haziran 2024 15:06

12 Ağustos 2024 21:04
Etstur Hijyen Ve Hizmet Kalitesi Konusunda Hayal Kırıklığı
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Erdinç
28 Ağustos 2023 16:56