ETS Tur'un İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

ETS Tur'un İade Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Özge
06 Aralık 2024 19:47

ETS Tur'dan aldığım "Noel Pazarları" turunu, annemin vizesinin başka ülkeye tek girişli verilmesi nedeniyle ( Almanya'dan randevu alınamaması nedeniyle Yunanistan'dan vize talep ettik) tura bir hafta kala iptal etmek istedik. Para iadesi yapamayacaklarını söylediler, turun başka bir tur ile değiştirilmesini talep ettik yine olumsuz döndüler. Yunanistan'a gidip kendi imkanlarımızla Frankfurt'a orada geçip tura katılmayı teklif ettik, bu kez de tur dönüş uçağı ile dönemezsiniz dediler. Henüz uçak biletlerini almamış olmalarına rağmen bu konuda da yardımcı olamadılar. Bu durumda katılmamızın imkansız olduğunu söylediğimde gelmeyecekseniz şimdi söyleyin uçak biletini almayalım, oteli ödemeyelim dediler, defalarca arayıp cevabimi sordular. Gerçekten bu kadar çirkin bir yaklaşımla hiç karşılaşmamıştım. Yani ETS benden aldığı ve iade yapmadığı uçak bileti ve otel paramın peşine düştü tam 1 gün. Tura katılamayıp, paramı geri alamadığım gibi, duygusal olarak da 2 gün boyunca defalarca telefon edip beni çok yordular. Şu an itibari ile para iademin tamamının yapılmaması durumunda yasal yollardan hakkımı arayacağımı buradan da bildirmek isterim.

Aslı
29 Ağustos 2023 22:07

Özlem
01 Ekim 2024 13:31
ETS Tur Rezervasyon İptali

Denizhan
14 Ekim 2024 16:24
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
20 Ağustos 2024 10:15