Sibel İğci Estetik Ve Güzellik Merkezi İade Ettiğim İşlenin Sonucunda Kalan Paramı Alamadım!

22 Ağustos 2024 13:42

Instagram'dan gördüğüm 17 Ağustos'ta sibel iğci saç merkezine gittim, görüşme sonrasında 15 seanslık işlem için 61000 TL hesap çıkarıldı ön ödeme olarak da 12,500 TL verdim... Bana ilk önce ön hazırlık olarak bir saç işlemi uyguladılar ve 2tane serum 1, tane şampuan verdiler.
Başka hastalığımın vardı ve Devam etmekte olan bir tedavimin sonucunda ameliyat kararı verildi.
Bu haberi aldıktan sonra 20 Ağustos da ben tekrar Sibel iğci saç merkezine gittim durumu anlatıp bu işlemden vaz geçtiğimi söyledim...
Yapılan işlemleri çıktıktan sonra kalan paramın iadesini istedim.
4000 seans ücreti 3000 TL verdikleri ürünler geriye 5500 TL kalıyor bu parayı vermemek için muhasebecimiz size dönüş yapacak deyip beni gönderdiler ve ertesi gün aradıklarında benim onlara 500 TL ödeme gerektiğini ama bunu almayacaklarını söylediler. 5500 TL mi vermediler.
Hakkımı helal etmiyorum.

Yorumlar (8)

Melike
Melike

Farah hanım merhabalar. Bende bu işletmede 2023 yılında paket aldım. Mağduriyet yaşadım sizin gibi ve dün itibarıyla bir senelik hukuki süreç de nihayete erdi ve davayı kazandım. O zaman ant içmiştim kazandığımda herkese bunu söyleyecegime. Mail adresimden iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim. İstiyorum ki herkes hakkını savunsun parasını alsın bunlardan. Benim davam herkese emsal teşkil edebilir ve bu elinizi güçlendirebilir. Bunları şikayet etmekten korkmayın. [email protected]

Kadriye
Kadriye

Merhaba Banada yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Özcan
Özcan

Gitmeyi düşünüyordum, bu kadar mağdur edilen kişiden sonra gitmem. İnsanların paralarını verin.

Nurettin
Nurettin

Benden size tavsiye Tüketici Hakem Heyeti'ne verin benzer bir olayda bizim başımıza geldi ve kazandık tüketici hakem heyetinde şu an icraya veriyoruz bu firmayı...

Ozan
Ozan

İyi günler hocam bende aynı sekil mağdurum yardımınız gerekli.

Sevdenur
Sevdenur

Bende yenı gittim buraya tek seans 30bin yatırdım şuan yorumları okuyup gitmeme kararı aldım tek seansın ücretini alıp geri kalan paramın iadesini isteyeceğim ama okuduğum burada para alan yok nasıl yol izleyeceğim siz sonuç aldınız mı. Sadece bu işletmenin bu şekilde deli paralar kazanıyor olması fatura bile kesmeden çalışıyorlar hiçbir yaptırım yok mu. Sadece insanlar buraya yazdıklarıyla kalmışlar.

Görkem
Görkem

Vergi numaralarını verebilir misin

Büşra
Büşra

Bende Instagram'dan bulup 30 Ağustos tarihinde buraya gittim ön ödeme olarak 10 bin tl ödedik eşimle bu yorumları okuyunca ne olacağı noktasındada kafamız karıştı çok farklı konuşuyorlar iptal ettim dört gün oldu cayma hakkımı kullanacağım dedim ödemenizi yapacağız dediler eczacımla konuşacağım dedi oradaki hanımefendi o gün seans ücreti 4300 demişti bugün bir anda 7000 TL oldu paket iptal edersem öğle olabiliyormuş saflaştık ogün eşimde bende okumadık sözleşmeyi eğer bende sizler gibi ücret iadesi alamazsam Tüketici Hakem Heyeti nasıl yardımda bulunuyor

Sibel İğci Estetik Ve Güzellik Merkezi Estetik Merkezinde Beklenen Sonucu Alamama Durumu

14 Nisan 2024 12:02

Estetisyen Sibel İğci Saç Çıkarma Uygulamasında Sonuç Alamadım, İletişim Engellendi

09 Ekim 2025 14:44
Nazmi sonuçtan hiç memnun değil

Sibel İğci Estetik Ve Güzellik Merkezi Estetik Kliniğinde Yaşanan Ücret İade Sorunu

17 Şubat 2024 01:12