Esse Mağazasında Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Ürün İadesi Sorunu

Burcu
21 Ekim 2024 19:37

Geçtiğimiz hafta başında Esse 365 AVM Ankara mağazasından kızım için su matarası aldık. Cuma günü okula giderken su doldurdu ve okuldan eve geldiğinde matarasından çantasına su aktığını söyledi. Mataranın ağzından çantasına akan su kitaplarını ve çantasını da ıslatmıştı.

Pazartesi akşamı matarayı içinde su olduğu haliyle mağazaya götürdük. Mağaza görevlisi su aktığını tespit etti. Ürünü başka bir ürünle değiştirmelerini, fiyat farkı da ödeyebileceğimi veya ürünün iadesini yapmalarını istedim. Mağaza görevlileri, 3 katı pahalı bir ürünle değiştirebileceğini, aksi takdirde ürün için firmaya gidip gelmesi için beklemek gerektiğini söyledi.

Konuşmalar giderek bana karşı son derece saygısız bir hal aldı. 'Anlatıyorum, anlamıyor' gibi ifadelerinin yanı sıra 'şişeyi çantaya ters mi koydunuz' gibi alaycı ve anlamsız cümlelerle devam etti. Karşılıklı olarak sesimiz yükseldi ve Esse hakkında şikayetçi olacağımı, ürünü de istemediğimi söyleyerek ayrıldık.

Esse firmasını bozuk ürün sattığı ve müşterinin bozuk ürünü iade hakkı olmadığını söylemesi ve müşteriyi dinlemeden rencide ettiği için şikayet ediyorum. Ürünü mağazada bıraktım. '200 liralık ürün' diyerek sattığı ürünü aşağılayan bu firma hakkında gereğinin yapılması için sonuna kadar takipçi olacağımı da belirtmek isterim.

Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Esse 365 AVM Şube Şikayeti

Nimet
29 Ocak 2024 17:14
Esse 365 AVM Şube Şikayeti

Efsane
12 Haziran 2025 11:38
Esse Mağazasında Yaşadığım İlgisizlik Ve Eksik Ürün Mağduriyeti
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
08 Ağustos 2023 12:36

Esse Mağazasında Saygısız Tavırlarla Karşılaştım!

Serap
01 Kasım 2025 17:14
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 16:14