28 Ekim 2023 14:56

Ürünü aldım kargoya verildi dağıtıma çıktı dendi mesaj ve mail ile 23. 10.23, fakat bugüne kadar 28.10.23 bana ne ürün geldi ne mesaj. Sürekli mail ve tel baktım, hiçbir değişiklik yok. Bende WhatsApp yazdım. Bana dönüşleri size ulaşamamışlar ürün iade olacak tarafınıza iade yapılacak. Telefon kayıtlarımı ve mail kayıtlarımı attım. Bana ne ulaşan ne de sizi aradık ulaşamadık diyen olmadı dedim. Buna rağmen bir çözüme ulaşmadılar. Sizi anlıyoruz ama bu durum diyerek konuyu kapattılar. Ben 5 gündür ürün bekleyip, kargo parası verdiğim ile kaldım. Başkasına yapılmaması adına şikayetçiyim.

30 Ekim 2023 09:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
Hatice
Hatice
31 Ekim 2023 04:42

Kesintisiz dediğiniz iade de kargo bedeli, beni aramayan kargonun bedeli tarafımdan kesiliyor. Yani mantık? Ayrıca teslim olmayan kargo olarak ulaşmıştır mesajı da su an atmışsınız. Bu da saçma. 7 gün sonra ben itiraz edince bir mesaj atmışsınız.

02 Kasım 2023 17:57

Muhasebe birimimize konu ile alakalı bilgilendirme yapılmıştır, otomatik ödeme olduğu için kargo tutarı kesilerek iade sağlanmıştır. Kesinti yapılan tutar en geç 3-5 iş günü içerisinde yapılacaktır tekrardan çok özür dileriz 🙏

01 Kasım 2023 08:48
Ayb sonucu yetersiz buldu