Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 19:01

İstanbul Pendorya AVM içinde Eskidji Bazaar Asel Home’dan aldığımız mobilyalardan TV ünitesi, koltuklar ve yemek masasının ayakları seçmediğimiz şekilde gönderildi. Hemen D**** Hanım ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim, yemek masasının ayaklarının farklı olduğunu yazdım. Cevap olarak yemek masasının ayaklarının başka renginin olmadığını yazdı. Sonrasında olmayan ürünü ne hikmetse kargoya verip 10 gün içerisinde size ulaşır. Siz orada usta bulup montajını yaptırırsınız dedi. Sonrasında nişanlımı A** Bey arayıp 'Siz o eşyalarla mutlu olun' diyerek beddualar etmiştir. Daha sonra kendisi beni de arayıp aynı şekilde beddualar edip koltuk takımlarının ve TV ünitesinin değişiminin kendileri için fazla maliyetli olacağını söyleyip bizi bu güzel günümüzde mağdur etmişlerdir.

23 Temmuz 2024 14:43 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ali
Ali

Kubilay bey gerçekten Size yakıştıramadım bir askeri mensupsunuz bir de masanın ayakları'nın rengi beyaz gelmişti Siz ceviz istediniz onu kargo ile size gönderdik ve teslim aldınız sizin bu şekilde bize çamur atmanız bakiyeniz olan 23.000 TL'yi vermemek için Ben de bağlı olduğunuz kuruma bunları bildireceğim evleneceksiniz düğün yapıyorsunuz Ama evinizin mobilyasının parasını ödemiyorsunuz zaten sizin amacınız bu nişanlınız Şeyma Hanım bugüne kadar nereden ürün aldıysa hepsini şikayet etmiş Trendyol Hepsiburada Atasun Optik Karaca daha birçok yeri şikayet etmiş bunu alışkanlık haline getirmiş sizi de bunu alet etmiş o 23.000 lirayı size bırakmayacağım ben avukatıma gerekli talimatı verdim. Bizi buradaki esnaf ve alışveriş yapan müşterilerimiz iyi tanır.

Kubilay
Kubilay

Ali bey öncelikle sizin nişanlıma ve bana olan tavrınızı size hiç yakıştıramadım bunun için sizden ve Ebru hanımdan özür bekliyoruz. Nişanlım için “nereden ürün aldıysa hepsini şikayet etmiş” demişsiniz. Öncelikle bu dediğinizin mümkünatı yok çünkü şu zamana kadar binlerce ürün almıştır. Yanlış ve hatalı gelen ürünleri şikayet etmek en doğal hakkıdır. Ne demek istiyorsunuz yani hakkımızı aramayalım mı Ali bey! Üslupsuz biçimde “ben kaç yıllık esnafım siz benden iyimi bileceksiniz, yeni kurduğunuz yuvanızda huzurunuz olmasın, ağımız üzerinizde” deyip müşterinize beddualar etmeyi bırakın ve müşteri memnuniyetini ön planda tutun ve yanlış gönderdiğiniz TV ünitesi, koltuk takımı ve Duygu hanımın yemek masası için “aynısı olacak“ dediği masanın değişimini yapın ürünlerin yanlış geldiği ile ilgili tüm kanıtlar elimde mevcut ve ilgili kurumlara müracaatlarımı yaptım.

Şuayip sonuçtan hiç memnun değil

Pendorya AVM Eskidji Bazaar'da Mobilya Alışverişinde Yaşanan Sorunlar Ve Eksik Teslimatlar

21 Aralık 2024 14:39
Timur sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 21:06
Pendik Eskidji Bazaar'daki İmaj Mobilya TV Ünitemi Getirmiyor.
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 18:06