Mustafa sonucu yetersiz buldu

Eskidji Bazaar İlgisizlik Defolu Ürünler

22 Kasım 2023 13:19

Ekin Home mağazasından 3 ay önce bir TV ünitesi satın aldım ancak ünite defolu çıktı. Defalarca aramama rağmen ya ulaşılamıyor ya da 'dönüş yapacağız' deniliyor. 'Bugün yarın' denmesine rağmen 3 ay geçti. Esnaflık bu mu? Dürüstlük yok. Bin pişmanım sizden ürün satın aldığıma. Peşin para ödedim, taksitli bile değil.

22 Kasım 2023 13:56 (Şikayetten 37 dakika sonra)
27 Kasım 2023 17:46

Şikayetim Eskidji yönetimi tarafından giderildi teşekkürler... Firmaya kaldıysa çözüme kavuşmazdı

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 15:20

06 Mart 2025 14:56
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Siparişin Teslim Edilmemesi Ve Kredi Kartı İadesinin Yapılmaması Nedeniyle Mağduriyet

29 Eylül 2025 13:00
Hava sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Tüm Mobilyalarda Sorun Var, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Ve Çözüm Sunmuyor

30 Ekim 2025 15:29
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-8.jpg
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-7.jpg
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-6.jpg
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-5.jpg
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-4.jpg
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-3.jpg
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-2.jpg
aldigim-tum-mobilyalarda-sorun-var-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-cozum-sunmuyor-1.jpg