Cem sonuçtan çok memnun

Eskidji Bazaar Çocuk Mobilyası Satın Alma Sorunu

01 Ekim 2024 16:40

Haramidere Eskidji Pazar Ömür Çocuk Mobilya'dan çocuk odası takımı aldık. Ürünler teşhirdeki istediğimiz ürünlerle alakası olmayan ürünler gönderildi ve çocuk yatağının başlığı ve korumalıkları farklı. Tül istedik, gelmedi. Yetkili birinden destek talep ediyoruz.

01 Ekim 2024 15:15

Eskidiji Ömür Mobilya'dan çocuk odası takımı aldık teşhirdeki ürün ve gönderilen ürün farklı ürün yatağındaki başlık farklı yatağın korumalığı 2 tane olacağı halde 1 tane gönderdiler tül istedik farklı geldi. Ürünleri eksik getirdikleri gibi gelin mağazadan araba yok diyorlar

01 Ekim 2024 16:53 (Şikayetten 12 dakika sonra)
Cem
Cem
04 Kasım 2024 16:21

Eskidiji yönetim ekibinden Gamze hanıma çok teşekkür ederim omur çocuk mobilyanın yanlış gönderdiği ürünleri tek tek ilgilendi tüm süreçte yardımcı oldu. Eskidiji yönetim ekibine teşekkür ederim.

Ugur sonuçtan çok memnun

25 Ocak 2025 21:42
"Eskidji pazar şikayet var ekibinde çalışan Gamze Hanıma teşekkür etmek istiyorum. Şikayet yayınlandığı günden itibaren gayet samimi ve somut çözümler üreterek çok yardımcı oldu. Aynı zamanda tadilat için gelen beyefendi de çok ilgiliydi. Ona da ayrıca teşekkür etmek isterim."

27 Temmuz 2023 12:54
Eskidji Bazaar Eskidji Bazar Haramidere
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Mobilyalar Teslim Edilmedi, Firma Kaçtı, Yönetimden Destek Alamıyorum

05 Mayıs 2025 11:07
Guler sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Tucci İlgisizliği

29 Temmuz 2025 10:43