Sibel sonuçtan çok memnun

10 Mart 2024 02:19
Sibel'in Teşekkür Mesajı
“Eskidji Bazaar dan Gamze hanim hemen 1 gün sonra benimle iletişime geçti kendisi çok profesyonel ve is bitirici hemen Markayla iletişime geçti ve sorunumu bildirdi Yatakların yenisiyle değiştirileceğini 2 hafta içerisinde elimde olacağını söyledi kendisine çok teşekkür ediyorum”

Merhabalar, 24 Eylül 2023 tarihinde Anizze Mobilya ve Yatak'tan iki adet baza ve yatak siparişi verdik. Yataklar belirtilen tarihte elimize ulaştı; ancak şöyle bir sorun var ki, daha bir ay hatta üç hafta dolmadan her iki bazanın demirleri paslanıp dökülmeye başladı. Bununla alakalı, bizimle ilgilenen M**** Hanım'a defalarca şikayetimi belirtmeme rağmen benimle ilgilenilmedi. Kalkıp mağazalarına gidip şikayetimi bu sefer sözlü olarak dile getirdim; 'fabrika taşındı, sipariş verildi' denilerek baza değişimi için beni oyaladılar. Daha sonra da bir daha telefonlarımı açmadılar. Bu bazaların iki yıl garantisi var. Yatağın rahatsızlığından bahsetmiyorum bile; gıcır gıcır bir yay sesi geliyor. Madem ilgilenmeyeceksiniz, neden satıyorsunuz? Böyle esnaflık olmaz. Parayı kimse sokakta bulmuyor. TÜBİS'e de şikayette bulunacağım. Çünkü firma kesinlikle çok ilgisiz ve alakasız. Küçücük çocuklarım yatıyor; kimsenin sağlığını riske atmaya hakkınız yok.

11 Mart 2024 08:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
Sibel
Sibel
12 Mart 2024 11:20

Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Hanedan Mobilya'dan Aldığım Ürünlerin Kalitesi Ve Garanti Sorunları

04 Eylül 2024 08:38
Emine sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 22:53
Merve sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2025 20:15
"Özellikle Gamze hanıma teşekkür ediyorum"
Yanlış Yatak Ve Eksik Teslimat Krizi
Yanlış Yatak Ve Eksik Teslimat Krizi