Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Hanedan Mobilya'dan Aldığım Ürünlerin Kalitesi Ve Garanti Sorunları

04 Eylül 2024 08:38

2022 yılında Esenyurt Eskidji Bazaar'daki Hanedan Mobilya'dan evlenmeden önce tüm ev eşyalarımı aldım. O süreçte firmayla çok sorun yaşamıştık, hatta Eskidji Bazaar'dan M***** Hanım'la görüştük ve sorunlarımızı çözdük. Lakin şimdi 1.5 yıldır kullanmama rağmen hem yatağımın yanındaki teller çıktı hem de birçok yerinde sorunlar var. Ürünü alırken 10 yıl garantili şeklinde sattılar, fakat garanti belgesini sorduğumuzda ise 'garanti biziz' dediler. Şu an yatağımdaki teller ve bazamın suntasından kaynaklı uykudan uyandıran cinsten gıcırtılar var. Firmanın ürünleri o kadar kötü ki daha 1.5 yılda bu hale geldi ve ben mecburen yeniden almak zorunda kalacağım. Verilen paraya yazık gerçekten.

04 Eylül 2024 13:21 (Şikayetten 4 saat sonra)
18 Eylül 2024 16:10
Özgün
Özgün
19 Eylül 2024 08:45

Firma kurulum yaptığı değil de alındığı tarihi baz alarak 2 yıl dolduğunu yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Bir ürün onların deyimiyle 2 yılda nasıl bu hale gelebiliyor diye sorulduğunda alınan cevap yine Tüketici Hakları'na göre 2 yıl oluyor. Bir kez daha herkes bilinçlensin bu firmadan alışveriş yaparken 1 değil 1000 kez düşünmelisiniz.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 09:33
Mert sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 16:08
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 22:46

27 Temmuz 2023 12:54