Anıl sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 16:24

Ersa Saat'ten g- Shock marka bir saat aldım. Eşime hediye olarak aldığım saati bir gün kullandıktan sonra; beyaz olan saatin kenarları kıpkırmızı oldu. Üstelik ne kırmızı bir kıyafet ile ne de başka bir şey ile temas etti. Sonrasında saati iade ya da değişim için geri gönderdik. Saati aldığımız zaman 1 Aralık, gönderdiğimiz zaman ise 2 Aralık. Bugün oldu. 19 Aralık ve Ersa Saat'in internet sitesinde halen ürün incelemede yazıyor. Telefonla ulaştığımda ise karar merci biz değiliz, 20 iş günü içerisinde inceleniyor denildikten sonra bir de üzerine azar yiyoruz. Öncelikle g-shock gibi bir markanın sürekli farklı renklerini geçmişte de kullandığımız ürünü, bir günlük kullanımda nasıl böyle bir renk aşınmasına uğrayabiliyor? Beyaz olan silikon kordon, hiçbir temas olmamasına rağmen kırmızıya döndü. Yani başka sitelerden alınan ve orijinal olmayan silikon kordonlarda bile böyle bir hata olmazken, orijinal zannettiğimiz Ersa Saat ürünleri nasıl böyle bir hal alabiliyor? İnsanın aklına orijinal ürün satmıyorlar mı sorusu geliyor haliyle. Üstüne bir de müşteri hizmetleri diye koydukları numaradan azar işitiyoruz. Yani neyini inceleyeceksin ki saat zaten 1 günde renk değiştirmiş. Aldığımız tarih belli geri gönderdiğimiz tarih belli. 20 günde inceleniyor ne demek yani? Aldığımız hediyenin de suyunu çıkardılar, sevdiğimiz markanın da suyunu çıkardılar. Orada burada g-shock distribütörü diye reklam çıkmayı biliyorlar ama ya sahte ürün satıyorlar ya da satış sonrasında umurlarında olmuyor. Benim tek bildiğim, bundan sonra gider Trendyol'dan Hepsiburada'dan alışveriş yaparım ama saat konusunda uğramayacağım tek yer Ersa Saat.

20 Aralık 2024 17:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürünün incelenmesi için servisimize gönderim yapmanız gerekmektedir. 20 iş günü resmi maksimum servis süremizdir. Bilgilerinize Saygılarımızla ERSA SAAT

20 Aralık 2024 17:09

Ürünü göndereli 20 günü geçti. Sipariş numarası vermiş olmama rağmen halen gönderim yapmanız gerekir diyen bu kadar alakasız bir markasınız...

24 Aralık 2024 11:01

Şikayet sonucunda şaka gibi bir olay yaşandı. Bir gün hatta birkaç saat taktığımız saat için kordonunu değiştirmek amacıyla bizden 2000 TL para istediler:) bir günde tekstil boyası olduğunu ve kullanıcı hatası olduğunu belirttiler. Ücret iadesi de yapmadılar. Yani ersa saatten aldığımız saatimizi birkaç saat kendi renginde takabildik yalnızca... Artık benim düşüncem bu marka orijinal saat satmıyor. Pazardan aldığımız Apple watch kordonlarında bile renk değişimi olmazken, ersa saatten aldığımız saatin hali bu şekilde. Üstüne bir de 20 gün boyunca incelemede dediler ve hiçbir bilgi vermediler. Olur da yolunuz Ersa Saat'e düşerse vay halinize. Hele ki benim gibi eşinize hediye falan alıyorsanız aman diyeyim rezil ederler hediyeyi. Müşteri hizmetleri desen yok, teknik. Servis desen yok. 20 gün boyunca ne zaman arasam, "20 iş gününde inceleniyor"cevabını aldım. Yani saate ne olduğu belli, bunu 20 günde mi inceleyebiliyorsunuz? Ya kör olmanız lazım ya da dalga geçiyor olmanız lazım.

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 12:03
Casio G-Shock Gma Kayış Renk Değişimi Ersa Saat İlgisizliği!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
07 Ekim 2025 22:34
Casio Saatte Sürekli Buharlanma Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
28 Ağustos 2024 18:18

21 Mayıs 2025 17:00
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Dört Ayda Üç Tamir Gören Saat Ve Yetersiz Çözüm Süreci Mağduriyeti

14 Mayıs 2025 18:15