Sadettin sonucu yetersiz buldu

Erikli Su Damacanası Faciası: Evim Su Altında!

07 Şubat 2024 20:01

Dün aldığımız Erikli Su damacanasının altı çatlak çıktı. Gece evi su bastı diye ararken damacananın neredeyse boşaldığını fark ettik. Damacanalar kontrol edilmiyor mu? Her yer su içinde kaldı, süpürgelikler bile şişti, gerçekten üzücü bir durum. Lütfen gereğini yapın diye başvuruda bulundum. Ancak gelen personel, çatlağın bizim tarafımızdan yapıldığını iddia ederek, firma tarafından yollanan suyu teslim etmedi. Defalarca aramamıza rağmen hala su teslim edilmedi. Erikli suyun bu tutumunu kınıyoruz.

07 Şubat 2024 21:43 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

07 Şubat 2024 22:16

Çözüm kesin ise yarın 10 gibi aramanızı rica ederim. Bugün sayenizde tüm gün evde hapis kaldık, ama o su gelmedi.😑

08 Şubat 2024 12:57

Erikli ile bundan böyle alışveriş yapmayacağım, yapanları da uyaracağım. Tüm iyi niyetimi ve saygılı yaklaşımımı gözardı ederek hatanızı telafi etmediniz. Bayinizin kendi hatasını müşterisine yüklemesine göz yumdunuz. Yazacak bir şey bulamıyorum artık.

09 Şubat 2024 11:39

09/02/2024 3. Gün Her gün Müşteri hizmetleri ile görüşme yapıldı sonuç yok. Elemanın ilk geldiği gün ve 2. Geldiği gün taşıdığı Damacanadaki eksik su miktarı çok net görünüyor. Hak aramanın bu kadar zor olduğunu Erikli sayesinde öğrendim.

09 Şubat 2024 11:42

Damacana ilk teslimatının videosu.

09 Şubat 2024 18:26

Onca bilgi, belge, yazışma, konuşma sonucunda hala bir gelişme olmaması ve mağduriyetimizin giderilememiş olması bana Erikli firmasının, Bayisine söz geçiremediğini düşündürmeye başladı. Anlamak mümkün değil. Üzgünüm...

10 Şubat 2024 16:42

Erikli Su Damacana Mağduru seyir defteri; Ayın 6sı itibarıyla başlayan Mağduriyet hala devam etmektedir. Saat 16:40 Günlerden 10/02/2024 Cumartesi. Sabırla firmanın Bayisini yönlendirmesini bekliyoruz.

19 Şubat 2024 20:26

Erikli Su beni Kara listeye aldı zannedersem. 6 Şubat tarihinde paylaştığım patlak damacana sorunu sonrasında,6 gün yazıştık ve sonunda farklı bir bayi tarafından suyum bedelsiz teslim edildi. Teşekkür ettik, helalleştik Erikli Su ile. Suyumuz bitti, bu sabah saat 11:17 gibi sipariş verdim, vakit geçti 4440222 arayıp neden gecikti diye bir bakayım dedim. Saat 13:40 ta aradım, robot tan "suyunuz dağıtımda" mesajı yerine yeniden sipariş alma mesajını aldığımda anladım ki Erikli Bayisi benim talebimi iptal etmiş. Acaba neden diye düşünmüyorum artık. Şimdi sizden tek isteğim var, beni lütfen aramayın. Kampanyanızdan rahatsız olduklarını düşünmeye başladığım bayilerinizin üstünlüğünü kabul edin ve bir daha kampanya düzenlemeyin.

Gökhan

31 Ocak 2025 21:59
"Teşekkürler"
Hülya sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2023 13:52
"Cevap için teşekkür ederim"