Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 19:07

Ergül Mobilya-Beylikdüzü

Asla ve asla Ergül mobilyadan bir mendil dahi almamalısınız, aşırı kalitesiz ürünleri var ve ürünü aldıktan sonra hiçbir şekilde sizinle ilgilenilmiyor. Beylikdüzü şubesinden koltuk takımı ve yemek odası satın aldım, söyledikleri zamanda teslim edilmediği gibi bunun üzerine yemek odası kurulumu yapıldıktan sonra açılır kapanır masayı açıp silmek istedik. Bir daha masa kapanmadı konsolu 10 cm ileri itince ayakları kırıldı, durumu mağazaya bildirip yemek odasını iade almalarını rica ettiğimizde kurulum yapıldıktan sonra siz kırmışsınız dendi ve iadeyi hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. 63 bin tl verip üstüne kalitesiz sunta bir mobilya satın almış olmak istemiyorsanız mağazanın önünden dahi geçmemelisiniz Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum iademi alana kadar uğraşacağım.
Mağaza çalışanların üslubundan tutun verdikleri hizmete kadar her şey tam bir fiyasko

31 Temmuz 2023 08:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

Erkan
Erkan

Ergül Mobilya pişmanlıktır

Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 10:07