Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

Epson Yazıcıda Kurulum Kabusu: İade Sorunu Ve Servis Çilesi

Timuçin
21 Aralık 2024 13:25

N11.com üzerinden Epson ecotank M2170 Wi-Fi Mürekkep Püskürtmeli Çok Fonksiyonlu Yazıcı satın aldım. Ürün kurulum aşamasında hata verdi. Üzerinde çıkarılmamış koruma bandı olduğu hatasını veriyordu. İçerisine mürekkep koyduğum için yetkili servise götürdüm. Yetkili servis olan techpro yu 4 defa aradım. İlk arama sıra gelmedi dediler. 2. Aramada Epson firmasından iade onayı beklediklerini söylediler. 3. Kez aradım bu işlemin uzun sürebileceğini söylediler. 4. Aramada yazıcınız hazır gelin alın dediler. 1 ay gibi bir sürenin sonunda bu cevap gelmiş oldu. Verilen cevapta üründeki arızanın taşıma kaynaklı olabileceği fabrikasyon hata olmadığı yorumu yapıldığı söylenmiş. Sonra N11 ile iletişime geçtim oradaki satıcı da doa raporu yoksa iade almam diyerek iadeyi reddetti. Ben bu ürünü artık istemiyorum. Böyle servisi olan bir ürünü kullanmak istemiyorum. Kurulum sıralamasında mürekkep koyduktan sonra hata verdiği için direkt iadeye veremedim. Burada benim günahım ne?

Selime sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Yazıcı Sürekli Arızalı, Garanti Ve İade Süreci Mağduriyet Yaşatıyor

Selime
23 Eylül 18:09
Aldığım Yazıcı Sürekli Arızalı, Garanti Ve İade Süreci Mağduriyet Yaşatıyor
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-8.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-7.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-6.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-5.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-4.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-2.jpg
aldigim-yazici-surekli-arizali-garanti-ve-iade-sureci-magduriyet-yasatiyor-1.jpg

Turgut
26 Eylül 2023 15:18
epson-markasinin-vurdum-duymazligi-3.docx
epson-markasinin-vurdum-duymazligi-1.pdf

Hatice
13 Aralık 2023 19:02
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Müşterisine Para İle Yazılım Satan Epson

Ömer