Epc Hastanesi EPC Adana Yoğun Bakım Ölüm Makinesi

25 Aralık 2023 16:14

EPC yoğun bakım ölüm makinesi babamı yoğun bakıma yatırdık bilinci açık durumu kötü değildi ama bu acımasız hastane babamı bilerek öldürdüler. Hemşirelerde hijyen sıfır doktorlar duygusuz ve saygısız. Babama bunu yapanlar sevdiklerinden bulsunlar Allah onlara beterini yaşatsın

profile profile profile
26 Aralık 2023 13:55 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba; Hasta bilgisini bizimle paylaşabilirseniz konuyla ilgili size dönüş yapabiliriz.

Leyla
Leyla
01 Ocak 2024 17:11

Babamı enfeksiyondan öldürdünüz neyin bilgisini paylaşacaksınız Allah size de tez zamanda yaşatsın😡😡

Ayşegül
Ayşegül

Amin amin aynı şekilde babamı korona diye başka bir hastaneden sevk ettiler bu hastaneye babam bilinci açık girdi bu hastaneye gitmesini de hiç istemedik iyi şeyler duymadık çünkü yer yok deyip oraya gönderdiler bizden habersiz arkasından gittik babamı kapattılar Bodrum kattaki yoğun bakıma bize göstermediler biz sıkıntı çıkarınca görüntülü aradılar 10 saniye babam çırpınıyordu dedik biz hepimiz temaslıyız babam korona olamaz hepimiz negatif çıktık değilse bile babanızı normal bir yere alamam çünkü korona olanların içine kattım yapacak bir şey yok dedi madem öyle neden test yapmadın hastaneye girdiğinde 3 gün bile yatmadı gece bize hastanın durumu iyi eve gidin dediler sabaha karşı ölüm haberi geldi cenazeyi aldığımızda babamın dudakları paramparçaydı yırtılmıştı her yeri mosmordu Allah'ın... Üzerlerinde olsun inşallah aynı acıyla sınansın hastane başlarına yıkılsın bizim evimiz başımıza yıkıldı 😭

EPC Hastanesinde İhmalkarlık Ve İletişimsizlik

21 Ocak 2025 23:11
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Özel Florya Hastanesi Kötü ve Sorumsuz Hastane

26 Ekim 2023 15:35