Büşra sonuçtan çok memnun

Enplus Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği

Enplus Müşteri Hizmetlerinin İlgisizliği
09 Ekim 2023 09:50
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Aynı saat içinde geri dönüş sağladılar, pompası bozuk olduğu tespit edilen ürün yenisi ile değiştirildi. Bugün elime ulaştı.”

Enplus sitesinden kahve makinesi aldım. Ürün 2 gün içinde elime ulaştı. Gelen makine çalışmıyor, suyu almıyor ve yıkama yapmıyor. Aynı gün içinde 3 kez müşteri hizmetlerini aradım. Teknik desteğin arayacağı söylendi. Üzerinden bir gün geçti. Arayan olmayınca diğer gün tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Aynı gün akşam üzeri geri dönüş sağlayan teknik destek birimi ürünü iade alacaklarını, beni geri arayıp kargolayacağım adresi ve kod vereceklerini söyledi. 3 gün geçti. İkisi iş günü, bir gün tatil olmak üzere hala dönen yok. Vasat! Sage SDC 400 kahve makinesi

09 Ekim 2023 09:59 (Şikayetten 8 dakika sonra)
09 Ekim 2023 11:03

Sayın Büşra Ö.; 26452399 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Enplus olarak talebinizi karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

12 Ekim 2023 18:04

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
28 Ekim 2025 18:36
yeni-alinan-cay-makinesinde-cikmayan-lekeler-ve-yetersiz-cozum-4.jpg
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
24 Aralık 2024 21:59