Enplus Mağazasının Yanıltıcı Satışları!

20 Şubat 2024 12:52

Coffee Expert Ankamall AVM mağazasından Stanley termos almak için alışveriş yaptık. Mağaza çalışanı, termos diye Iceflow Flip Straw Su ürününün satışını yaptı. Mağazaya üç gün sonra gittiğimizde, 24 saat içerisinde iade edilmesi gerektiğini söylediler. Devlete ait yasal iade hakkı kuralı tamamen ihlal edilmiştir. Konuyla ilgili olarak BTK'ya şikayetimi ilettim.

Bu mağazadan kesinlikle bir şey alınmamalıdır. Tamamen insanları yanıltıcı bir alışveriş işlemi gerçekleştiriyorlar. BTK'dan gelecek yanıta göre ödediğim ücretin değer kaybıyla ilgili olarak da dava açacağım ve bu firmanın peşini bırakmayacağım.

Umut
Umut
20 Şubat 2024 12:55

Güncelleme: Tüketici Hakem Heyeti'ne kanıtlarla birlikte başvuru yapılmıştır. İlerleyen günlerde mağazanın yanıltıcı alışverişleriyle ilgili bir avukat tutarak aynı zamanda tavırları ve açık açık yasaya aykırı davranışları sebebiyle de işe farklı bir boyut kazandıracağım. Bu artık benim için bir alışverişin farklı bir ötesine doğru ilerledi. Mağazayla ilgili şikayeti olanlar bana ulaşabilir gazeteciyim haber yapacağım her yerde de bu çağ dışı hareketlerini. Tüketici Hakem Heyeti başvuru no: 2024/0261.1469

20 Şubat 2024 15:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın u***; 27943483 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve mağazamız size ulaşarak bilgi vermiştir. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

Kürşat
Kürşat

Benzer deneyim yaşadım. Geçmiş olsun. Mağazada çalışanlar ürünler hakkında bilgi sahibi değiller. Tamamen satışa odaklı bir çalıma yapılıyor. Ürünü iade etmek istediğinizde de görerek aldınız iade almayız diyorlar. Yasal olarak ta haklı olabilirler ama masum değiller

Zuhal
02 Şubat 2024 13:47
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Defolu Ürün Ve İade Problemi

Metin