Kardelen sonuçtan çok memnun

Mall Of İstanbul Enplus İade Sorunu Kahve Makinesi Su Filtresi

12 Aralık 2023 17:49
Kardelen'in Teşekkür Mesajı
“Marka su filtresinin makineme uymasını sağlayacak ara aparatın evime gönderimini sağladı. Çözümcü yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

12/12/2023 saat 10:44'te Mall Of İstanbul şubelerine giden eşim yine aynı mağazadan almış olduğumuz kahve makinesi için su filtresi aldı. Filtreyi satan G***** Hanım filtrenin bütün kahve makinelerine uygun olduğunu söyleyerek satmış. Eşim eve geldiğinde filtreyi açıp denedim, ancak su haznemize uymadı. Saat 13:15 civarı yanıma su haznesini de alarak mağazaya gittim, filtrenin uymadığını iade etmek istediğimizi anlatmaya çalıştım. Sonradan mağaza müdürü olduğunu öğrendiğim A**** Bey ise son derece kaba bir üslupla bu açılmış almayacağız ne yaparsanız yapın diyerek kestirip attı. Ne yanımda götürdüğüm hazneye baktı, ne de yardımcı olmaya çalıştı. Üstüne G***** Hanım yardımcı olmaya çalışırken ona engel oldu (G***** Hanım ürünü kendisinin sattığını hatırladı). En son da elimize bir numara vererek burayı arayın deyip arkasını dönüp gitti. Eşim bu filtrenin yanında 10 bin liralık meyve sıkacağı da almıştı. Kahve makinemiz de yaklaşık 30 bin lira şu anda. Paralarını aldıktan sonra bu tarz insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Önce çalıştırdıkları insanlara eğitim versinler, sonra da hak etmeyen insanlara böyle pozisyonlar vermesinler. Verdikleri numaradaki arkadaşlar da kesinlikle yardımcı olmadılar, bütün gün AVM'de onlardan haber bekledim. Hala dönüş olmadı. Kesinlikle bu mağazadan bir şey almam. Ürünleri hakkında bilgi sahibi olmayan, kaba insanların çalıştığı bir mağaza.

14 Aralık 2023 09:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
15 Aralık 2023 15:50

Sayın Kardelen Y.; 27205468 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Enplus olarak talebinizi karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

16 Aralık 2023 20:51

Enplus Akasya AVM'den Aldığımız Miele Süpürgede Yapılan Kelime Oyunu