Metin sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Defolu Ürün Ve İade Problemi

Metin
12 Mayıs 2024 11:50

Hilltown Enplas mağazasından aldığım kapalı kutu içerisindeki 2 adet Staub tencerenin 10 gün sonra evde açıp baktığımda defolu olduğunu fark ettim. Ertesi gün mağazaya giderek iade etmek istediğimi belirttim. Ancak, iade süresinin 24 saat olduğunu ve iade alamayacaklarını ifade ettiler. İnternetten alınan ürünlerin 14 gün içinde iade edilebildiğini, ancak mağazadan alınan ürünün neden iade alınmadığını sorduğumda, bunun firma politikası olduğunu ve sadece değişim yapabileceklerini söylediler. Fakat, bir tencerenin mağazalarında bulunmadığını ve ürünü başka bir mağazadan temin edeceklerini, bu nedenle birkaç gün beklemem gerektiğini belirttiler. Farklı bir renk tencere istediğimde ise renk farkından dolayı 500 TL fark ödemem gerektiğini söylediler. Kısacası mağdur oldum. Enplas mağazalarından alışveriş yapacaklar üç kez düşünüp öyle alışveriş yapsınlar.

13 Mayıs 2024 09:11 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın M. Ö.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. 28749523 numaralı bildiriminize istinaden en kısa sürede size ulaşacağız. Enplus olarak bildirimlerinizi değerlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

14 Mayıs 2024 11:31
14 Mayıs 2024 12:03

Sayın M. Ö.; 28749523 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

Metin
14 Mayıs 2024 12:29

Şikayetimin değerlendirip tarafıma bilgi verildiği doğrudur, fakat önemli olan şikayete konu olan meseleyi çözüme kavuşturmak. Kendi menfaatiniz doğrultusunda bilgi vermeniz hiçbir şey ifade etmiyor. Önemli olan müşteriyi memnun etmek mağdur etmek değildir.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
11 Mart 17:33
Tencere Setinde Hayal Kırıklığı

Enplus Mağazası Müşteri İlişkileri Ve Kargo Rezil*ti

Abdullah
04 Ocak 2024 12:56
Aubum sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Zwilling Tencere Setinde İlk Yıkamada Su Dolması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Aubum
22 Ağustos 13:27
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 15:02