Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Web Sitesi Ve Antares AVM English Home Mağazası Mağduriyeti

17 Şubat 2024 20:23

English Home internet sitesinden almış olduğum 2 adet Fincan Seti'nden 1 sette 1 fincanın kulp kısmı kırık çıktı. Bununla ilgili Müşteri Hizmetleri'ni aradığımda - ki hafta sonu çalışmayan çok kötü bir müşteri hizmetleri mevcut.- ürünü mağazalardan değiştirebileceğimi söylediler. Bunun üzerine Antares AVM'de bulunan mağazada önce boş bekleyen bir personele sorduğumda ürünün değişimi ile ilgili bilgisi olmadığını kasaya sormamızı söyledi. Kasadaki hanımefendi de bizi başından savmak için daha mağazaya yeni taşındıklarını bundan dolayı başka mağazalarda değişim olabileceğini bu mağazada olmayacağını söyledi. Ancak ben kendilerine biz 3 4 aydır geliyoruz bu AVM'ye ve mağazanız buradaydı deyince, evet 3 ay önce taşındık diye söylediği yalanı itiraf edip, bize işlemi yapamayacağını belirtti. Bunun üzerine mağaza müdürü ile görüştüğümüzde kendisi değişim yapamayacağını ancak iade alınıp, sistemden iade talebi onaylanınca paramızı alacağını belirtti. Bizim zaten iade gibi bir talebimiz yok müşteri hizmetleri ile görüştük deyince ben daha önce Karaca'da çalıştım orada da değişim olmazdı bu sektörde değişim yok minvalinde konuştu. Kendisine Kütahya Porselen'den alışveriş yaptığımızda kırıkların yerine yenisi ile değişim sağlandığını söylediğimizde onlar yemek setidir gibi saçmalık bir cümle kurdu. Kahvaltı seti değişir, fincan kırıksa değişmez diye bir kuralı 27 yıllık ömrümde hiç duymadım. Mağaza müdürü arkadaş daha bulunduğu mağazadaki personelle dahi koordinasyon sağlayamıyor. Müşterileri de mağdur ediyor. Google Haritalar yorumlarına bakarsanız kimse memnun değil. Olayların akabinde sağlıklı bireyler olarak Podium AVM'deki English Home mağazasına giderek M******* Bey ile sorunumuzu çözebildik. Ama şunu öğrendik kesinlikle English Home web sitesinden alışveriş asla yapılmaz. Podium AVM dışında da asla alışveriş yapılmayacak bir firmasınız!

21 Ekim 2024 11:40 (Şikayetten 8 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

21 Ekim 2024 11:41

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

Muhammet
21 Ekim 2024 13:09

Arayan soran olmadı. Yalan söylemeyin. Yok ulaşamamışlar.

Pınar sonucu yetersiz buldu

09 Haziran 2024 13:13
English Home Online Alışveriş Yapılmamalı

28 Aralık 2023 19:02
English Home Online Alışverişte Değişim Yapılmıyor.
Esra sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 22:32