Şahide sonuçtan hiç memnun değil

Konya Kule Site English Home

10 Kasım 2023 16:14

Ankara English Home'dan Gold detaylı bir yemek takımı aldım. Daha sonra gümüş detaylı olanını internetten görüp onu sipariş etmek için ertesi gün mağazadan aldığım yemek takımını hiç açmadan üç gün sonra Konya Kule Site AVM'ye iade etmek üzere götürdüm. 'Müdürümüzle görüşüp öyle alacağım' dedi. Daha sonra iadeyi yapacağını söyledi ve 'Yarın müdürümüzle birlikte yapalım' dedi. Fişi, slipi ve yemek takımını orada bıraktık. Salı günü bırakmıştık; ne arayan var ne soran. İki defa müşteri hizmetlerini aradım, hala dönüş yapılmadı.

17 Aralık 2023 15:47

English Home'dan aldığım ürünleri Konya Kulesite AVM'ye zar zor iade ettim bunun içinde günlerce uğraştık iadeniz 5is günü içerisinde IBAN numarasına yapılacak dendi ve 1 ay oldu iade edilmedi ücret her gün müşteri hizmetlerini arayıp 10dk bağlanmayı bekliyorum bugün yarın deyip parayı yatırmadılar

13 Kasım 2023 08:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa süre içerisinde bilgilendireceğiz. Ayrıca tüm öneri, teşekkür ve çözüm taleplerinizi internet sitemizde yer alan “Bize Ulaşın” kısmından Müşteri Deneyim Merkezi’mize iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Damla sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 13:07
English Home Mall Of İstanbul Mağazası Kargo Gelmemesi İade Yapamama
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

English Home Sitesinden Online Alışveriş

Ayşegül