Şenay sonuçtan hiç memnun değil

English Home Profesyonel Değilsin Fincanlar Kırık Çıktı, Eksik Var

17 Ağustos 2023 11:54

English Home'dan dört adet ikili fincan sipariş verdim. Web sitesinden, ürünün parasını alıyorlar ve siparişim gecikiyor ürünü stokta olmadığı halde sattıkları gibi iptal ediyorlar, ücretini iade ediyorlar, iki ürünüm geldi. Birisi de kırık çıktı olmadı

17 Ağustos 2023 12:49 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa süre içerisinde bilgilendireceğiz. Ayrıca tüm öneri, teşekkür ve çözüm taleplerinizi internet sitemizde yer alan “Bize Ulaşın” kısmından Müşteri Deneyim Merkezi’mize iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Şenay
Şenay
17 Ağustos 2023 18:05

Yazdığınız numarayı sabah aradım fakat verdikleri cevap beni tatmin etmedi, stok olmadığı için iptal olduğunu söylediler burda Benin suçum ne para iadesi yaptıklarını söylediler, ben hayal kırıklığı yaşadım indirimde n aldığım için indirimden alamayacağım ve stokta yok şu an en azında bana yardımcı olmanızı istiyorum bu ürünleri temin etmenizi rica ediyorum ben yine ödeyeyim, kırık fincanı da kargoya vermem gerektiğini söylediler bir sürü iş, ürün stokta yoksa satmayın satarsanız da lütfen telafi edin

Stokta Olmayan Ürün Satışı Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

10 Kasım 2025 17:09

Kırık Fincan Takımı Ve Eksik Teslimat Sonrası İade Sorunu

07 Kasım 2025 19:26
Kırık Fincan Takımı Ve Eksik Teslimat Sonrası İade Sorunu
Melike sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2025 14:30