Hilal sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 15:25

14.12.2023 tarihinde Engince mobilyadan koltuk takımı aldım. 13.01.2024 de koltuklarım teslim oldu. 15 gün içerisinde koltuğun oturma kısımlarında potluklar oluştu. 8 şubatta müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim servisten bakmaya geldiler malzeme alıp tekrar evde onarım yapacaklarını söylediler koltuğun iç kısmında ki iplerini değişeceklerini söylediler fakat bir dönüş olmadığı için 21 şubatta tekrar müşteri hizmetlerini aradım geçtiğimiz hafta içinde geleceklerini söylediler ama bir dönüş yapılmadı. 15 gün içinde bu hale gelen koltuk takımı ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemiyorum. Ürüne tamir yapılmasını istemiyorum ki zaten bir dönüş yapılmıyor. Yenisinin gönderilmesini istiyorum

03 Nisan 2024 09:40

Engince mobilyadan aldığım koltuk takımı bir ay bile kullanmadan oturma kısmında ipleri koptu 3 aydır uğraşıyorum ama hiçbir çözüm yok ilgi alaka hiçbir şekilde yok sadece satış yapılana kadar her şey müşteri hizmetlerini aradığım zaman Merve hanım ve doğan bey dışında kimse ile görüşemiyorum en yetkili kış doğan bey olduğunu söylüyor ama insanla alay ediyorlar sadece servisin cumartesi geleceğini söyleyip gelmiyorlar sorduğumda da zaten cumartesi servise çıkılmıyor ki diye bir cevap alıyorum şimdi de telefonlarımı açmıyorlar hiçbir şekilde Engince mobilyayı tavsiye etmiyorum aylardır beni uğraştırıyorlar alay ediyorlar resmen tam bir pişmanlık rezillik.

18 Mart 2024 14:16

Engince mobilya dan almış olduğum koltuk takımının 15 gün içinde oturma yerleri potlaştı iç tarafından ipleri kopma yapınca olabiliyormuş 15 günde bu hale geldiyse sonrasını düşünemiyorum. Şikayet vara geçen haftalarda yaptığım şikayet üzerine beni 12 Mart 2024 de arayıp 16 Mart cumartesi günü ekiplerin gelip ürünü alacağı söylendi tabi ki gelen giden arayan soran olmadı. Bugün tekrar arayıp neden gelinmediğini sorduğumda cumartesileri zaten hizmet vermediklerini söylediler resmen alay ediyorlar cumartesiyi ben talep bile etmedim direk kendileri cumartesi dedi ben bütün gün evde gelmelerini beklerken bugün aradığımda cumartesi servise çıkılmıyor deniyor şaka gibi hala daha bir çözüm yok kesinlikle tavsiye etmiyorum bende tercih ettiğim için çok pişmanım...

06 Mart 2024 15:38 (Şikayetten 13 dakika sonra)
18 Mart 2024 13:45

Şikayetim hala devam ediyor 16.03.2024 tarihinde gelip ürünü alacaklarını söylediler ama ne arayan ne soran var iletişim kuramıyorum aradıkları numaraları da açmıyorlar hiçbir çözüm üretilmedi adım bile atılmadı... Engince yi tercih ettiğim için çok pişmanım

07 Nisan 2024 11:10

Aylardır uğraşmaktan bıktım. Ürün bugün iade için alınıp incelemeye gideceği söylendi ama gelip koltuğun birini tamir edip gittiler birbirinizden ya haberiniz yok ya da bu şekilde kandırıyor oyalıyorsunuz ürün iade talebimi gerçekleştirip gelip ürünlerinizi alın artık garanti süresi dolsun diye mı bekliyorsunuz

14 Ekim 2024 21:22

Engince Mobilya'dan almış olduğum koltuk takımını zorlu bir şekilde iade ettim fakat bu süreçte ürünün fiyatı artmış olduğundan ve benim de aynı fiyata ürün alamayacağımdan dolayı aradaki farkın verilmesini talep ettim, kabul edilmedi. Tüketici Hakları'na başvuru yaptığımda bana gelen sonuç şu şekilde: Satın alınan ürünün teşhir ürünü olduğu, sıfır ürünle mukayese edilemeyeceği, fatura bedelinin iade edildiği ve hizmette ayıp tespit edilmediği sonucu geldi. Fakat ben ürünü sıfır ürün olarak aldım, sıfır ürün parası ödedim, fabrikadan sıfır olarak yapılıp geldi diye biliyordum. Demek ki bu şekilde bize teşhir ürünü sıfır ürün olarak mı satmış oluyorlar? Ayrıca ürün geldi, 15 gün içinde mahvoldu. İade için aylarca uğraştırdılar beni, satış sonrası hizmette hiçbir şekilde yardımcı olmayıp oyaladılar. Resmen alay ettiler. Kimseye Engince Mobilya'yı önermiyorum.

Güzide sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 17:58

18 Temmuz 12:19
Sinan sonuçtan çok memnun

03 Ocak 12:26
"Sorunların tamamı çözüldü, konuyla ilgili destek olan arkadaş gerçekten her aşamada bilgi verdi ve bu kadar olumsuz intiba oluşan süreci memnuniyete çevirmeyi başardı. Kendisine ayrıca teşekkür ederim."
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 18:38

31 Ağustos 2024 11:18