Gizem sonuçtan çok memnun

Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Faz Hata Ve Kullanılmayan Eve Yüksek Fatura Bedeli

05 Eylül 2024 11:12
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“İlgili ve hızlı geri dönüş için teşekkür ederim”

Enerjisa yüksek fatura bedeli, 1023213656 hesap numarasına ait ve duyuları bile tam takılmayan ayda sadece birkaç saat uğradığımız bu ev için tam olarak iki aydır 490 TL elektrik faturası geliyor. Aşağıdaki sayaçlara indiğimde de cihaz faz hatası görünüyor. Yetkili arkadaşların bunu gördükleri halde sorun bildirmeden kafalarına göre fatura kesmelerini anlayamıyorum.
Gereğinin bir an önce yapılmasını istiyorum.

05 Eylül 2024 11:37 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

05 Eylül 2024 13:28

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 05.09.2024 tarihinde telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Gizem
Gizem
07 Eylül 2024 15:41

İlgili ve hızlı geri dönüş için teşekkür ederim

Beklenenden Yüksek Elektrik Faturası Ve Sayaç Kontrolü Talebi

Nursel
01 Ağustos 2025 23:37
Serkan sonuçtan memnun değil

04 Eylül 2023 18:32
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Evde Olmamıza Rağmen Yüksek Elektrik Faturası Şaşkınlığı

13 Ağustos 2025 23:30