Murat sonuçtan hiç memnun değil

Adata Yetkili Servis Endeks Bilişim Servis Sorunu

08 Mart 2024 17:39

Media Markt'tan satın aldığım Adata marka hard diskim arızalı olduğu için Media Markt aracılığıyla ücretli onarım yapılması amacıyla servise gönderildi. Ancak, Adata yetkili servisi ürünün garantili olmadığını, bu nedenle onarım yapılamayacağını belirtmiş. Ben zaten ücretli onarım talep etmekteyim. Fakat Endeks Bilişim, sadece garantili ürünlere işlem yaptıklarını, bu şekilde bir onarım gerçekleştirmediklerini ifade etmiş. Böyle bir durumun olup olamayacağını merak ediyorum ve ürünümün onarılmasını talep ediyorum. Yetkili servisin böyle bir açıklama yapma hakkı var mı?

08 Mart 2024 17:47 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Size daha iyi yardımcı olabilmek için ürününüzün seri numarasını iletebilir misiniz?

15 Mart 2024 09:21

İyi günler. Ürün şu anda Media Markt'ta seri numarasını bilmiyorum. Zaten ürün garantili değil ücretli onarım talep ediyorum.

15 Mart 2024 17:30

Media Markt'tan aldığımız adata marka hardiskim arızalı olduğu için Media Markt üzerinden ücretli onarım olması için servise gönderildi ancak adata yetkili servisi ürün garantili olmadığından onarım yapılamaz demiş ben zaten ücretli onarım istiyorum ancak Arena Bilgisayar teknik servis ve depo firması bu şekilde onarım yapmadıklarını sadece garantili ürünlere işlem yaptıklarını bildirmiş böyle bir durum söz konusu olabilir mi ürünümün onarılmasını istiyorum yetkili servisin böyle bir şey deme hakkı var mı.

15 Mart 2024 17:51
Ayşegül sonucu yetersiz buldu

07 Kasım 2023 21:27
Penta Teknoloji Arızalı Mouse'u Sağlam Diyerek Onarmadan İade Etti!
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 22:11

31 Temmuz 2023 18:04
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 22:01