Yanlış Araç Teslimatı Ve Ücret İadesi Sorunu

22 Aralık 2024 18:20

1 ay önce Obilet sitesinden araç kiralamak için girdiğimde Emr Car Rental'daki araçlar dikkatimi çekti ve oradan Erzurum'un hava şartlarına uygun bir araba kiralamak istedim. Bu araç Citroen C3 Aircross oldu. Ödemesini internet üzerinden gerçekleştirdim. Fakat 1 ay sonra Erzurum'a gittiğimde gecenin 11'inde bana farklı bir araç getirdiler. Hiçbir açıklama yapmaksızın sedan bir araç getirdiler. Sitede kiraladığımız araç olmaması durumunda (muadili veya ibaresi) var evet ama karşılığında SUV bir araç getirmeleri gerekiyordu. Neyse, ertesi gün getirdikleri sedan araç daha 100 km bile yapmadan arıza yaptı. Bunun üzerine rent car'ı aradığımızda yeni aracın ancak akşama doğru gönderebileceklerini söylediler. Bunun üstüne itiraz edince, baskı yapınca yine sedan bir araç göndereceklerini söylediler. Biz de SUV bir araç istediğimiz halde sedanın hava koşullarına uygun olmadığını belirterek kiralama sözleşmesinden vazgeçtik. Ve ücret iadesini talep ettiğimizde de daha gönderdikleri aracı kullanalı 24 saat olmaması durumunda bizden günlük ücret aldılar fazla fazla. Diyeceğim şu ki, bu firma ile kiralama yapmayın, yolda kalırsınız!

22 Aralık 2024 22:02

Üstelik Emr ye ait sitede bulunan çoğu aracın gerçekte olmadığını da kendi ağızlarıyla söylediler yani kafalarına göre araç getiriyorlar sonrasında da itiraz edince hiçbir gerekçe sunmadan " beğenmediyseniz iptal edin " gibi çözüm odaklı olmak yerine tavır sergiliyorlar.

24 Aralık 2024 02:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Aralık 2024 07:03

Dalga mı geçiyorsunuz sistemde seçtiğimiz aracın gerçekte olmadığını kendi ağzınızla söylediniz şimdi kalkmış gecikme ya da arızadan dolayı istediğiniz aracı size getirmedik diyorsunuz çok komiksiniz 😆 Üstelik gecenin 11 de babam sizin getirdiğiniz aracı tabii ki de mecbur kabul edecek, etmeyecekte ne yapacak o gecenin bir yarısında. Yaptığınız saygısızca ve bencilce satışınızdan dolayı özür dilemek yerine kendinizi savunmaya geçmişsiniz bu çok utanç verici.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 16:52
Bahanu sonuçtan çok memnun

Bahanu
17 Aralık 2024 00:59
"Selam; iletişime geçerek sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim. Hayırlı çalışmalar..."
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Europcar Obilet Üzerinden İptal Edilen Araç Rezervasyonumun Ücreti İade Edilmiyor!

24 Haziran 2025 13:07
europcar-obilet-uzerinden-iptal-edilen-arac-rezervasyonumun-ucreti-iade-edilmiyor-2.jpg
Engin sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 13:54
Avec Rent A Car Hizmet Kusuru: Kiralık Araçta Yaşanan Sorunlar!
Avec Rent A Car Hizmet Kusuru: Kiralık Araçta Yaşanan Sorunlar!